Savremeni način života postao je nezamisliv bez automobila koji svakako predstavlja jedno od najekonomičnijih i najudobnijih prevoznih sredstava. Bez obzira da li služi samo za prevoz od kuće do posla, za transport ili turistička putovanja, automobil predstavlja i naš karakter, potrebu, stil života, zbog čega je većina ljudi spremna da izdvoji velika finansijska sredstva prilikom njegove kupovine.

Samo trenutak nepažnje, međutim, dovoljan je da prouzrokuje značajna oštećenja na Vašem automobilu ili šta ako se dogodi krađa? Tada je obično kasno za razmišljanje šta se moglo uraditi da se izbjegnu neprijatnosti i veliki gubici.

Za svaki slučaj
, mi smo tu da Vam pomognemo i učinimo život ugodnijim – potrebno je samo da zaključite kod nas kombinovano osiguranje motornih vozila (auto-kasko).

Predmet auto-kasko osiguranja, pored putničkih automobila, mogu biti i ostale vrste motornih vozila (teretna vozila, autobusi, motorcikli, radna vozila, radne mašine i sl.), kao i njihovi sastavni djelovi koji su ugrađeni ili pričvršćeni u/na vozilu (alat, pribor, rezervni djelovi, uređaji za obezbjeđenje od krađe, sigurnosni pojasevi, posebna - serijska oprema).

Auto-kasko osiguranjem obuhvaćena je zaštita od uništenja, oštećenja ili krađe vozila, njegovih sastavnih djelova i drugih djelova koji su osigurani (sa ili bez učešća u šteti) i u zavisnosti od Vaših potreba, možete izabrati jedan od sljedećih paketa:

 

 

Od navedenih opasnosti možete se osigurati bez Vašeg učešća u šteti, odnosno izabrati jednu od povoljnijih opcija sa franšizom koja može biti u fiksnom iznosu, procentu od štete ili procentu od nove nabavne vrijednosti vozila. Prilikom zaključivanja auto-kasko osiguranja, takođe, obezbijedili smo brojne popuste koji mogu značajno umanjiti premiju, a ističemo samo neke od njih:
-za osiguranike koji imaju zaključeno osiguranje od auto odgovornosti kod nas,
-ako vozilom upravlja samo jedan vozač,
-ako se izbor izvođača i način popravke vozila prepuste osiguravaču,
-ako se zaključuje ugovor za 5 ili više vozila.

Osnovica za obračun premije, za svaku godinu, je nova nabavna vrijednost osiguranog vozila koja predstavlja prodajnu cijenu kod ovlašćenog zastupnika za posebnu vrstu, tip i model, uključujući poreske i ostale troškove i ne uzimajući u obzir popuste i druge povoljnosti prilikom kupovine osiguranog vozila.
Akcionarsko društvo za osiguranje Sava Montenegro Podgorica
Rimski trg 70, PC "Kruševac", Podgorica, Crna Gora
tel/fax: 020/234 008, 020/234 407; e-mail: info@sava.co.me
EN