Pored nekretnina (objekata) u kojima živimo, jako je važno osigurati i one koje iznajmljujemo i zaštititi ih od posljedica mnogobrojnih nepredviđenih okolnosti.

Osiguranje turističkih apartmana nudi zaštitu imovine, koja je Vaš izvor prihoda i u koju godinama ulažete novčana sredstva, od mnogobrojnih rizika.

Ovo osiguranje obezbjeđuje pokriće za registrovane ugostiteljske objekte, studio apartmane, pansione, stanove i sobe za iznajmljivanje u kojima se pružaju usluge smještaja gostiju, opremljenih tako da gost sam može pripremati i konzumirati hranu.

Koji su predmeti ove vrste osiguranja?

PREDMETI ove vrste osiguranja su:

  • građevinski objekti turističkiog apartmana masivne gradnje na teritoriji Crne Gore,
  • stvari u turističkom apartmanu koje služe za opremanje istog,
  • stakla,
  • sanitarije,
  • gosti u apartmanu.

Koliko paketa osiguranja turističkih apartmana je u ponudi ?

U ponudi su tri različita paketa osiguranja turističkih apartmana:

  • Osnovni
  • Standardni
  • Luksuzni

Imate mogućnost izbora paketa osiguranih rizika prema Vašim potrebama.

Pored osiguranja samog objekta (turističkog apartmana), pružamo Vam mogućnost osiguranja gostiju u apartmanu, od posljedica nesrećnog slučaja. Ovim osiguranjem su pokriveni: smrt usljed nezgode, trajni invaliditet usljed nezgode, kao i troškovi liječenja.

Na koji način se utvrđuje suma osiguranja?

Suma osiguranja objekta (apartmana) se utvrđuje na osnovu cijene novog objekta istog tipa, veličine i načina gradnje prema cijenama u mjestu u kome se nalazi objekat (apartman) (bez odbijanja amortizacije).

Stvari u objektu (apartmanu) osigurane su sa limitom pokrića po izboru osiguranika, koji ne smije biti manji od 10%, a ni veći od 30% od sume osiguranja osiguranog objekta.

OSTVARITE POPUSTE!

Ukoliko ugovorite obije vrste osiguranja, osiguranje turističkog apartmana i gostiju u smještaju,  imate mogućnost da ostvarite poseban popust. Popuste, takođe, možete ostvariti i za nemanje štete u toku godine, koji će Vam se obračunati za narednu godinu.

Za dodatne informacije i ponude možete kontaktirati neku od naših poslovnica ili pošaljite upit na adresu prodaja@sava.co.me

Naš Kontakt centar je dostupan za sva pitanja i preporuke radnim danima od 8 do 16 časova:

📧 info@sava.co.me ,

☎ +382 (0) 20 234 008.

Takođe, u istim terminima nas možete kontaktirati putem chat-a čiji prozorčić se nalazi u donjem desnom uglu na svakoj stranici našeg sajta.

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE