19.4.2018.

Svečani koktel povodom 10 godina poslovanja Sava Re u Crnoj Gori

Povodom 10 godina poslovanja Sava osiguranja u Crnoj Gori, 18.04.2018. godine, u hotelu Hilton, upriličen je koktel kojem su prisustvovali brojni dugogodišnji saradnici i klijenti širom Crne Gore, kao i kolege iz regiona - predstavnici članica Grupe Sava Re.
 
Sava osiguranje, koje je član grupe Sava Re, ove godine obilježava 10 godina poslovanja u Crnoj Gori. Prva decenija poslovanja donijela je zaista impresivne rezultate na svim poljima. Uz neprestani rast na tržištu, naš tim je uspio da:
  • otvori nova radnja mjesta
  • uveća broj klijenata
  • proširi prodajnu mrežu.

Na kraju 2007. godine imali smo oko 70 zaposlenih. Danas više od 200 zaposlenih radi u Sava osiguranju, Sava Caru i Sava Agentu. Napravili smo prodajnu mrežu od 18 poslovnica i deset tehničkih pregleda. 

Sava Re je dinamična međunarodna grupa osiguranja prisutna na više od 100 tržišta osiguranja i reosiguranja širom svijeta. Ključne prednosti Grupe su više od 40 godina iskustva, međunarodna reputacija, dobre performanse i stabilnost poslovanja. 

Izvršni direktor Sava osiguranja, gospodin Nebojša Šćekić, u svom obraćanju prisutnima, opisao je put koje je Društvo prešlo da bi dostiglo ostvarene ciljeve, govorio je o stabilnosti pozicije koje naše osiguranje zauzima na crnogorskom tržištu osiguranja... Pomenuo je mnogobrojne društveno odgovorne aktivnosti naše kompanije, odnosno zaposlenih. Gospodin Šćekić je istakao veoma važnu ulogu zaposlenih koji su doprinijeli pozitivnim rezultatima i ostvarenju ciljeva Društva. Zahvalio se na konstantnom zalaganju zaposlenih i posvećenosti tokom proteklih 10 godina - jer bez njih, Sava osiguranje ne bi bilo to što jeste. 

Predsjednik Grupe Sava Re, gospodin Marko Jazbec, zahvalio se na gostoprimstvu gospodinu Šćekiću, pohvalio kompletan tim Sava osiguranja i poželio još mnogo uspješnih jubileja. Pomenuo je 40 godina dugu tradiciju Grupe Sava Re, kao i to da je crnogorsko tržište bilo pravi izazov, ali da su imali puno povjerenje u tim koji je radio na poboljšanju cjelokupnog poslovanja Sava osiguranja u Crnoj Gori.

Nakon obraćanja gospodina Šćekića i gospodina Jazbeca, najavljena je još jedna društveno odgovorna aktivnost Sava osiguranja. Gospodinu Šćekiću se, na bini, pridružila dr Nada Grbović - načelnica odjeljenja za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju JZU Opšta bolnica Nikšić. Njoj je, u ime Sava osiguranja, gospodin Šćekić uručio vaučer donacije. Vrijedna donacija se sastoji od aparata i dodatne opreme za fizikalnu trapiju. Dr Nada Grbović se srdačno zahvalila na donaciji, poželjela srećan jubilej i puno uspjeha u daljem poslovanju. 

Povodom Svjetskog dana voda, koji je ujedno i dan Grupe Sava Re, organizovali smo Foto konkurs pod nazivom *Vode Crne Gore*, na društvenoj mreži Facebook. Cilj ovog Foto konkursa je prezentovanje prirodnih ljepota naše zemlje, kao i nagrađivanje autora najljepših fotografija sa motivima voda Crne Gore. Fotografije je ocjenjivao tročlani stručni žiri: poznati crnogorski fotografi Đorđe Živaljević i Dejan Kalezić, kao i predstavnik Sava osiguranja Zoran Savić. Žiri je imao veoma težak zadatak da izabere tri najbolje fotografije, čije smo fotografije nagradili sa 700 eura, 500 eura i 300 eura.

Nagradili smo i devet autora poslatih fotografija sa najviše lajkova u vrijednosti od 50 eura. Zbog velikog interesovanja, za vrijeme trajanja konkursa, odlučili smo da nagradimo još 12 autora prelijepih fotografija, sa po 50 eura, bez obzira na broj lajkova. 

Prva nagrada je priprala autoru Vukićević Stefanu, za fotografiju pod nazivom "Bistrica" - u njegovo ime nagradni vaučer je primila Salinda Suljević.

Druga nagrada je priprala Stojanović Dejanu, za fotografiju pod nazivom "Kayak".

Treća nagrada je pripala Ivanović Danilu, za fotografiju koja nosi naziv "Morača" - nagradni vaučer je primila njegova supruga Nataša Popivoda.

Nakon proglašenja pobjednika i uručivanja vaučera, prisutni su mogli da uživaju u nastupu čuvenog Guitar Dua (Darko Bulatović i Srđan Nikčević) i pobjedničkim fotografijama Foto konkursa "Vode Crne Gore".