3.5.2018.

Dan Grupe Sava Re 2018 - volonterska akcija u Pljevljima

Sava osiguranje, povodom obilježavanja Dana Grupe Sava Re, organizovalo je akciju sadnje drveća i ukrasnog bilja, postavljanja i farbanja novih dasaka na klupama, farbanja stubova za rasvjetu, u Gradskom parku "Vodice" u Pljevljima. U akciji je volonterski učestvovalo oko 80 zaposlenih Sava osiguranja.

"Ova akcija ima za cilj ne samo uljepšavanje i obnovu poznatog pljevaljskog parka, već stvaranje zdravog ambijenta za šetnju, mjesta za miran boravak i odmor, za druženje, socijalizaciju, sport, rekreaciju stanovnika Pljevalja i posjetioca ovog lijepog grada" - rekao je Almir Džogović, regionalni menadžer prodaje Sava osiguranja, uz pojašnjenje da će ovom akcijom uticati na svijest društva o neophodnosti očuvanja životne sredine i značaju koji mogu imati međusektorska saradnja i zajedničke akcije građana, kompanija i institucija sistema.

 

Dok je jedna grupa zaposlenih farbala klupe, druga grupa je učestvovala u kopanju rupa i sadnji drveća i ukrasnog bilja, a treća je farbala stubove za rasvjetu. 

Zaposleni Čistoće su potvrdili da je akcija sadnje drveća i ukrasnog bilja, renoviranja i farbanja klupa, kao i farbanje stubova za rasvjetu u ovom parku bila odlična ideja i da su sigurni da će građani Pljevalja znati da cijene novi izgled parka. 

"Ovom akcijom želimo da pokažemo da nije potrebno mnogo novca, već želja i dobra volja da se napravi promjena. Do sada smo sproveli niz sličnih akcija u Nikšiću, Bijelom Polju, Podgorici" - kazala je Valentina Kasalica, šefica službe za marketing i odnose sa javnošću.