5.9.2018.

Sava osiguranje i Rotary klub Budva opremili dvije učionice u OŠ Stefan Mitrov Ljubiša u Budvi

Danas u 10.00 časova, Sava osiguranje i Rotary klub Budva uručili su Osnovnoj školi "Stefan Mitrov Ljubiša" u Budvi, donaciju u vrijednosti od 6.000,00 eura (šest hiljada eura), za potrebe opremanja dvije učionice. Novac je upotrijebljen za kupovinu 32 klupe, 64 stolice, dvije velike table, klima uređaja i projektora. 

Direktorici Osnovne škole "Stefan Mitrov Ljubiša" u Budvi, donaciju su uručili predsjednik Rotary kluba Budva gospodin Predrag Milašević i regionalni menadžer Sava osiguranja gospodin Miodrag Čučka, koji su izrazili zadovoljstvo zbog mogućnosti da se pomogne ovoj Osnovnoj školi. 

"Kao dugogodišnji partner lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo, Sava osiguranje tradicionalno podržava projekte iz oblasti obrazovanja i zadovoljstvo nam je što smo ove godine doprinijeli poboljšanju uslova rada u ovoj školskoj ustanovi. Vjerujemo da će oprema koju danas doniramo Osnovnoj školi "Stefan Mitrov Ljubiša" u Budvi, omogućiti prijatniji boravak i bolje uslove školovanja mnogim sadašnjim i budućim generacijama učenika ove škole", istakao je Miodrag Čučka, regionalni menadžer Sava osiguranja, prilikom uručivanja donacije. 

Direktorica O.Š. "Stefan Mitrov Ljubiša", gospođa Jasminka Šćepanović istakla je da će ova donacija u velikoj mjeri olakšati uslove rada u ovoj školi. "U ime Osnovne škole "Stefan Mitrov Ljubiša" u Budvi zahvaljujem Sava osiguranju i Rotary klubu Budva što su prepoznali značaj ove ustanove i onog što svakodnevno radimo. Uvijek nas obraduje i dodatno motiviše kad odgovorne kompanije odluče da donirajiu sredstva pomoću kojih možemo obezbijediti najbolje uslove školovanja našim učenicima", rekla je direktorica Šćepanović.

"Trudimo se da budemo mjesto odakle se pomoć nesebično pruža, a današnja donacija je način da doprinesemo boljim uslovima školovanja i rada u ovoj obrazovnoj ustanovi. Ovo je samo jedna od mnogih društveno odgovornih aktivnosti koje sprovodi Sava osiguranje" - rekla je Valentina Kasalica, PR Sava osiguranja. 

NIKAD SAMI - SAVA OSIGURANJE