3.12.2018.

Sava osiguranje doniralo opremu za fizičko vaspitanje Osnovnoj školi Oktoih iz Podgorice

Izvršni direktor Sava osiguranja, Nebojša Šćekić, uručio je donaciju Upravi Osnovne škole "Oktoih" V.D. direktorici Mirjani Radulović, u vidu opreme za fizičko vaspitanje. Sava osiguranje je doniralo metalni ormar za lopte, rukometne i odbojkaške lopte, školske strunjače, mrežice za koš, startni blok i grbaču. Ukupna vrijednost donacije iznosi 1,740.00 eura. 

"Sava osiguranje tradicionalno podržava projekte iz oblasti obrazovanja, kao dugogodišnji partner zajednici u kojoj poslujemo. Fizičko vaspitanje je važan dio vaspitnog procesa koji doprinosi razvoju čovjeka u cjelini. Vjerujemo da će ova donacija doprinijeti kvalitetu vremena, koje učenici Osnovne škole "Oktoih", koriste za razonodu, igru i zajedničke aktivnosti" - rekao je izvršni direktor Sava osiguranja, Nebojša Šćekić. 

"Škola je u adaptaciji, jer dosadašnji prostor u velikoj mjeri nije bio prilagođen dijelu nastavnog procesa. Nastava fizičkog vaspitanja je neophodna u školama jer je važna za pravilan rast i razvoj, posebno zbog savremenih tendencija pada fizičkih aktivnosti djece i adolescenata. Veoma smo zahvalni Sava osiguranju na današnjoj donaciji. Donirane rekvizite u našoj sali koriste učenici od petog do devetog razreda, pa je njihova nabavka neophodna i česta" - rekla je V.D. direktorica Osnovne škole "Oktoih", Mirjana Radulović.