1.11.2018.

Akcija na tehničkom pregledu Sava Car u Podgorici

Na tehničkom pregledu Sava Car u Podgorici, od danas 01.11.2018. godine do 01.03.2019. godine, sprovodi se akcija "Besplatan tehnički pregled i vaučer pomoć na putu".

Povoljnosti su:

  • BESPLATAN TEHNIČKI PREGLED,
  • POKLON KARTICA POMOĆ NA PUTU U VRIJEDNOSTI OD 100 EURA,
  • 20% POPUSTA NA KASKO OSIGURANJE VOZILA,
  • 20% POPUSTA ZA OSIGURANJE DOMAĆINSTVA, za vlasnika kartice do datuma njenog isteka.

Nudimo uslugu besplatnog podizanja saobraćajne dozvole iz MUP-a, tokom trajanja akcije, svim klijentima koji na stanici za tehnički pregled Sava Car ili u poslovnicama Sava osiguranja kupe polisu osiguranja od autoodgovornosti. 

Poklon vaučer od 100 eura za pokriće troškova pomoći na putu, dobijaju svi klijenti pod istim uslovima, koji važe za besplatan tehnički pregled, sa izuzetkom taxi vozila, rent a car vozila i vozila čija težina prelazi 3,5 tone, koji ne mogu ostvariti pravo na poklon vaučer. 

Navedene povoljnosti važe samo za klijente koji vozilo registruju na tehničkom pregledu Sava Car u Podgorici, uz kupovinu polise na tehničkom pregledu Sava Car ili u poslovnicama Sava osiguranja u Podgorici. 

Navedeni popusti za vlasnika kartice (20% popusta na kasko osiguranje i 20% popusta na osiguranje domaćinstva) ne mogu se kombinovati sa komercijalnim popustom ili važećim akcijskim ponudama.