21.12.2018.

Donacija Sava osiguranja Udruženju Puževa kućica

20.12.2018. godine Sava osiguranje je postalo partner Udruženja roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju "Puževa kućica", iz Budve. Potpisivanjem Ugovora, zvanično je počelo partnerstvo između Sava osiguranja i ovog Udruženja.

Prostorije NVO "Puževa kućica" posjetili su predstavnici Sava osiguranja Miodrag Čučka, šef poslovnice Budva i regionalni menadžer prodaje i Valentina Kasalica, PR Sava osiguranja.

Nataša Anastasov, izvršna direktorica Udruženja "Puževa kućica" izrazila je zadovoljstvo zbog započete saradnje i u ime svih članova Udruženja se zahvalila predstavnicima Sava osiguranja na dobroj volji i razumijevanju potreba Udruženja, što su prepoznali značaj organizacije i onoga što članovi svakodnevno rade.

"Društveno odgovorno poslovanje je dio strategije poslovanja Sava osiguranja. Naše društvo tradicionalno podržava projekte u oblasti zdravstva i veliko nam je zadovoljstvo što doprinosimo poboljšanju uslova rada Udruženja "Puževa kućica". Ovo je samo jedna od mnogih društveno odgovornih aktivnosti koje Sava osiguranje sprovodi", rekla je Valentina Kasalica, PR Sava osiguranja.

Sava osiguranje je donacijom pomoglo rad Udruženja "Puževa kućica" koje se bori i svakodnevno radi na tome da djeca, članovi Udruženja, budu dio inkluzivnog društva u kojem će ostvariti svoja prava na zdravstvenu i socijalnu zaštitu, pravo na obrazovanje, pravo na život u porodici, pravo na kretanje i druženje.