23.4.2019.

Dan Grupe Sava Re 2019 - volonterska akcija u Beranama

Sava osiguranje, povodom obilježavanja Dana Grupe Sava Re, 19. aprila 2019. godine, organizovalo je akciju postavljanja novih  i farbanje starih klupa, čišćenja, sadnje drveća i ukrasnog bilja u Centralnom gradskom parku u Beranama.

Pored, više od stotinu, zaposlenih Sava osiguranja AD, akciji su prisustvovali i predstavnici i zaposleni JP „Komunalno“ Berane.

Ova akcija imala je za cilj ne samo uljepšavanje i obnovu poznatog beranskog parka, već stvaranje zdravog ambijenta za šetnju, mjesta za miran boravak i odmor, za druženje, socijalizaciju, sport i rekreaciju stanovnika Berana i posjetioca ovog lijepog grada.

Kupili smo 140 sadnica begonija, stotinu sadnica žive ograde, dvanaest tuja, šest novih klupa, ofarbali postejeći mobilijar i uredili zelenu površinu. Kopali smo, sadili, družili se, a uz to radili nešto što je društveno odgovorno, a sve u želji da centar Berana učinimo ljepšim i prijatnijim za sve građane i njegove posjetioce.

Društveno odgovorno poslovanje je dio strategije poslovanja Sava osiguranja. Ovo je samo jedna od mnogih društveno odgovornih aktivnosti koje naše Društvo sprovodi. Važno je uticati na svijest cjelokupnog društva o društvenoj odgovornosti prema zajednici i okolini, zato smo i ovom akcijom pokazali da nije potrebno mnogo novca, već želja i dobra volja da se napravi promjena. Do sada smo sproveli niz sličnih akcija u Nikšiću, Bijelom Polju, Podgorici i Pljevljima.

Zahvaljujemo se svim kolegama koje su svojim primjerom pokazale koliko je lijepo i važno učestvovati u akcijama očuvanja životne sredine i ljepote Crne Gore. Zaposlenima iz Komunalnog preduzeća Berane, kao i kolegama iz Opštine Berane, zahvaljujemo se na srdačnoj pomoći u toku trajanja akcije.

U nastavku, uživajte u fotografijama sa naše volonterske akcije...