13.12.2019.

Nova pogodnost online kupovine putnog osiguranja

Od 15. decembra 2019. do 15. februara 2020. godine iskoristite dodatnu pogodnost online kupovine putnog osiguranja i ostvarite 30 odsto popusta na godišnje osiguranje Vašeg doma!

Pred nama su novogodišnji i Božićni praznici, zimski raspust – vrijeme koje volimo da iskoristimo za putovanja sa našim najmilijima. Putovanje je doživljaj koji svako želi da ima u što ljepšem sjećanju - nepregledne staze prekrivene svjetlucavim sniježnim pokrivačem, odabrano društvo, adrenalin, razdragana djeca, mir, sunčani dani…

Spremamo se za godišnji odmor i razmišljamo o tome šta nam je sve potrebno za putovanje – tople skijaške rukavice ili nova torba za plažu? Postoje samo dvije stvari o kojima uopšte ne treba razmišljati, već su obavezno na vrhu svakog spiska neophodnih stvari za put – pasoš i putno zdravstveno osiguranje.

Sliku našeg savršenog odmora ne želimo da naruši ili pokvari neka nepredviđena životna situacija, koja se obično desi upravo onda kada smo najopušteniji i kada to najmanje očekujemo.

Nepredviđene situacije na odmoru mogu nas koštati papreno. Iako o tome ne volimo da razmišljamo, nesrećan slučaj, bolest ili eventualna potreba za hirurškom intervencijom i boravkom u bolnici, mogu se desiti u inostranstvu. Uz Savinu polisu putnog zdravstvenog osiguranja, bićete adekvatno zbrinuti u svakom od ovih slučajeva, a u odnosu na troškove liječenja, cijene putnog osiguranja veoma su pristupačne.

Osnovno putno zdravstveno osiguranje obezbjeđuje asistenciju i pokriće troškova neophodne medicinske pomoći i prevoza do kuće.

Putno zdravstveno osiguranje može biti ugovoreno kao individualno, porodično i poslovno, za pokriće na području Evrope ili cijelog svijeta. Ovo osiguranje mogu ugovoriti lica starosti do 85 godina, čije je stalno mjesto boravka u Crnoj Gori.

 

 

Pomoć 24 časa dnevno, gdje god da ste

Kada kupite polisu putno zdravstvenog osiguranja, 24 časa dnevno Vam je dostupan Call centar koji možete pozvati i konsultovati se u vezi sa zdravstvenim problemom. Operateri asistentske kompanije će Vam zakazati preglede, organizovati prevoz i uputiti u najbližu bolnicu ili kliniku, koja ispunjava sve standarde kvalitetne medicinske njege.

 

Uštedite svoje vrijeme i novac online kupovinom polise za putno zdravstveno osiguranje!

Procedura kupovine putno zdravstvenog osiguranja preko webshop-a je krajnje jednostavna i završava se za svega nekoliko minuta. Odaberite vrstu putno zdravstvenog osiguranja, geografsko pokriće, pokriće u eurima i period putovanja. U drugom koraku, po potrebi i želji možete odabrati doplatke: za određene sportske aktivnosti, osiguranje prtljaga i osiguranje prijevremenog prekida započetog putovanja. Plaćanje karticom obavlja se preko servera koji ispunjavaju najstrožije bezbjednosne standarde.

Polisa sa podacima i uputstvima za korišćenje osiguranja stiže na Vašu e-mail adresu, odakle je možete odštampati ili čuvati na mobilnom telefonu, tabletu ili laptopu.

Važno je da ste u momentu kupovine polise još uvijek u Crnoj Gori, odnosno da niste prešli državnu granicu.

 

Postupak u slučaju nesrećnog slučaja ili bolesti

Ukoliko vam u inostranstvu zatreba medicinska pomoć, veoma lako ćete ostvariti svoje pravo na osiguranje. Potrebno je samo da se odmah javite dežurnom centru asistentske kompanije, pozivom na broj telefona +382 20 403 033 ili slanjem e-maila na adresu:  OpsMed@tbs-team24.com 

 

SKI osiguranje

U slučaju nezgode na označenoj ski stazi, SKI osiguranjem su pokriveni troškovi saniranja povreda, bolničkog liječenja, medikamenata i ukoliko je neophodno prevoza osiguranika u zemlju prebivališta medicinskim vozilom.

Ako se odlučite za online kupovinu polise putno zdravstvenog osiguranja koja pokriva ski rizike, obavezno odaberite opciju doplatka za sportske aktivnosti, a možete ugovoriti i osiguranje prtljaga i osiguranje prijevremenog prekida započetog putovanja.

 

Nikad sami na putovanju – Sava osiguranje