19.2.2020.

Sava osiguranje kupilo nove poslovne prostorije

Sava osiguranje je kupilo nove poslovne prostorije i preselilo svoju Direkciju, kao i direkcije Sava Car i Sava Agent, u novu poslovnu zgradu u Podgorici.

Nove poslovne prostorije se nalaze u moderno opremljenoj, savremenoj poslovnoj zgradi, na atraktivnoj lokaciji u Podgorici, kako i dolikuje renomiranoj osiguravajućoj kući.

Nova adresa upravne zgrade Sava osiguranja je Ulica Svetlane Kane Radević broj 1, Podgorica

Kancelarije su moderno opremljene, sa optimizovanom funkcionalnošću prostora, uz savršeno implementiranu kreativnu viziju kompanije u nove prostorije... Naravno, kao u svakom uspješnom i odgovornom poslovanju uvijek smo imali jasnu viziju i ciljeve sa fokusom na ispunjavanje potreba naših klijenata kao i zadovoljstvo naših zaposlenih. Na ovaj način Sava osiguranje potvrđuje svoju dugoročnu posvećenost klijentima i tržištu na kojem je prisutna već 12 godina, kao i svoju stratešku opredijeljenost da konstantno raste, širi poslovnu mrežu i povećava broj zaposlenih.

Ovim preseljenjem željeli smo da obezbijedimo neophodne uslove za budući rast i razvoj naše osiguravajuće kuće. 

Sava osiguranje posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 20 godina, a posljednjih 12 godina, tačnije od 02.04.2008. godine, posluje pod okriljem Osiguravajuće Grupe Sava.

Osiguravajuća Grupa Sava, iz Ljubljane, ove godine proslavlja jubilej, 45 godina svog uspješnog poslovanja. Sava Re  je dinamična, slovenačka - međunarodna grupa osiguranja prisutna na više od 100 tržišta osiguranja i reosiguranja širom svijeta. Zajedno sa svojim osiguravajućim i reosiguravajućim podružnicama, Osiguravajuća Grupa Sava čini jednu od najvećih grupa osiguranja u jugoistočnoj Evropi. 

U nastavku možete pogledati kratki korporativni film i fotografije naše nove Direkcije…

https://www.youtube.com/watch?v=PU5ygoLre6U