20.2.2020.

Proslava povodom kupovine novih poslovnih prostorija i preseljenja

Povodom kupovine novih poslovnih prostorija za potrebe direkcije Sava osiguranja, 13.02.2020. godine, u Hotelu Hilton, upriličen je koktel kojem su prisustvovali brojni dugogodišnji saradnici i klijenti širom Crne Gore, kao i kolege iz regiona – predstavnici članica Osiguravajuće Grupe Sava. 

Nove direkcije kompanija Sava osiguranje, Sava Car i Sava Agent nalaze se u poslovnoj zgradi, u Podgorici, na adresi: Ulica Svetlane Kane Radević broj 1.

Gosti su imali priliku da vide nove poslovne prostorije - prikazan je kratki korporativni film Sava osiguranja. Prisutnima se obratio Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava osiguranja, a potom Marko Jazbec, Predsjednik Osiguravajuće Grupe Sava.

Nebojša Šćekić je prisutnim gostima poželio dobrodošlicu, u svoje lično i u ime svih zaposlenih. Istakao je značaj preseljenja u nove poslovne prostorije: "Ovim preseljenjem željeli smo da obezbijedimo neophodne uslove za budući rast i razvoj naše osiguravajuće kuće. Na ovaj način Sava osiguranje potvrđuje svoju dugoročnu posvećenost klijentima i tržištu na kojem je prisutno već 12 godina, kao i svoju stratešku opredijeljenost da konstantno raste, širi poslovnu mrežu i povećava broj zaposlenih."

Marko Jazbec je pozdravio goste, ističući zadovoljstvo zbog lijepog povoda za ponovno okupljanje. Rekao je da je vrlo ponosan i srećan što Sava osiguranje okreće novi list u svojoj uspješnoj priči.

Nakon govora predstavnika Sava osiguranja i Osiguravajuće Grupe Sava, gosti su uživali u nastupu Quartet Unique, iz Podgorice.

 U nastavku možete pogledati film i fotografije sa pomenute proslave:

 

https://www.youtube.com/watch?v=cu8PMEITNXg