19.3.2020.

Novi uslovi za provjeru tehničke ispravnosti na tehničkim pregledima

Obavještavamo vas o novim uslovima pod kojim će se obavljati provjera tehničke ispravnosti vozila na tehničkim pregledima, a koje je saopštio Nacionalni biro osiguravača Crne Gore.

Građani mogu doći u stanicu za tehnički pregled radi provjere tehničke ispravnosti vozila. Nakon obavljene provjere formira se predmet, koji će ovlašćeni radnik tehničkog centra predati područnoj jedinici MUP-a u skladu sa unaprijed dogovorenom dinamikom.

Potrebno je da ovlastite tehnički centar da preda zahtjeve i podigne saobraćajnu u vaše ime. Saobraćajna dozvola će biti vraćena tehničkom centru, odakle je možete preuzeti. Najvažnija informacija je da ne morate ići u MUP.

Zbog nastale situacije prijem i obrada predmeta će biti usporeni, a da biste upravljali svojim vozilom morate imati sa sobom potvrdu o obavljenom tehničkom pregledu i važeću polisu osiguranja.

Novi uslovi i procedura su definisani u cilju zaštite svih - i zaposlenih na tehničkim pregledima i vas koji imate potrebu da posjetite tehnički pregled.
Podsjećamo da je neophodno poštovati naredbu i pridržavati se mjera za zaštitu od prenošenja koronavirusa koje je dala Vlada Crne Gore.

Radno vrijeme svih tehničkih pregleda Sava Car je od 08-16 časova, od ponedeljka do petka, dok tehnički pregledi u Budvi, Pljevljima i Nikšiću rade i subotom.