22.3.2020.

Obavještenje za klijente: novo radno vrijeme Direkcije i poslovnica Sava osiguranja

Sava osiguranje nastavlja da posluje odgovorno i posvećeno, pridržavajući se svih mjera Vlade Crne Gore i drugih nadležnih institucija, zbog rizika od širenja virusa Korona (COVID-19).

Naše Društvo preduzima sve mjere za nesmetano poslovanje u novim okolnostima, pazeći prije svega na zaštitu zdravlja klijenata i zaposlenih.

Obavještamo vas da će, počevši od 23.marta, pa dok traju privremene mjere za prevenciju širenja virusa Korona (COVID-19), radno vrijeme Direkcije i svih poslovnica Sava osiguranja biti od 08:00 do 13:00 časova (radnim danima).

U nastavku je link na kojem možete pronaći kontakte naših poslovnica:  https://www.sava.co.me/me-me/map/ 

Skraćeno radno vrijeme neće imati uticaj na odvijanje redovnih poslovnih procesa, kao ni na pružanje usluga prema svim osiguranicima i poslovnim partnerima našeg Društva.

Iako je rad u poslovnicama organizovan na način da se obezbijedi potpuna sigurnost klijenata i naših zaposlenih, najljubaznije preporučujemo da izbjegavate posjete poslovnicama, osim ako je to zaista neophodno.

U cilju zaštite zdravlja, kako klijenata tako i naših zaposlenih, broj osoba koje mogu biti prisutne u poslovnim prostorijama Sava osiguranja prilagođen je preporukama nadležnih institucija.

Pozivamo sve klijente da koriste telefonsku i digitalnu komunikaciju. Naši zaposleni su vam na raspolaganju i odgovoriće u najkraćem roku na sve vaše zahtjeve.

Ukoliko vam je potrebna polisa osiguranja, molimo vas da pozovete vašeg agenta ili ga kontaktirate putem maila: IME.PREZIME@sava.co.me (potrebno je ukucati ime i prezime agenta i odvojiti tačkom). Organizovaćemo za vas, izdavanje i isporuku potrebnih polisa.

Prijavu šteta možete izvršiti online, bez odlaska u naše poslovnice, klikom na link: https://www.sava.co.me/me-me/claim/ ili pozivom na brojeve telefona: 020 234 541 i 067 218 146 . Naše kolege će vam dati detaljna uputstva kako da prijavite štetu i pokrenuće proceduru procjene prijavljene štete. 

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putema maila: info@sava.co.me .

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE