29.4.2020.

NIKAD SAMI… Važno obavještenje za klijente o radnom vremenu poslovnih jedinica Sava osiguranja

Nakon ublažavanja mjera prevencije u cilju smanjenja rizika od širenja novog koronavirusa, a u skladu sa svim preporukama nadležnih institucija, Sava osiguranje AD počinje ponovo sa redovnim radnim vremenom.

Od 04.05.2020. godine radno vrijeme naših poslovnica i Direkcije biće od 08:00 do 16:00 časova, od ponedjeljka do petka.

 

 O radnom vremenu tehničkih pregleda Sava Car možete se informisati klikom na link: https://www.sava.co.me/me-me/map/  

 

Moramo biti svjesni da je život sa novim korona virusom postao naša nova stvarnost, što znači da i dalje moramo biti pažljivi i odgovorni – za sve.

Kao poslodavci obećavamo da ćemo i dalje brinuti o zdravlju naših zaposlenih. Kao vaš prijatelj i pružalac usluga osiguranja obećavamo da ćemo biti odgovorni i prema klijentima i poslovanju našeg Društva.

U svim našim poslovnim jedinicima nastavljamo da poštujemo i sprovodimo mjere prevencije, po instrukcijama nadležnih institucija. Molimo i vas, dragi klijenti, da poštujete isto prilikom posjete našim poslovnicama.

 

Svi naši servisi za poslovanje na daljinu biće i dalje aktivni, tako da poslove osiguranja možete obaviti i putem naših online i telefonskih kanala: 

  • Za sve informacije koje se tiču produženja polise ili ugovaranja osiguranja možete kontaktirati svog agenta putem telefona ili maila: prodaja@sava.co.me

  • Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem maila: info@sava.co.me .

 

 

 

NIKAD SAMI - SAVA OSIGURANJE