1.8.2020.

Osiguranje pametnih telefona

 

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Sava osiguranje prva osiguravajuća kompanija, u Crnoj Gori, koja pruža usluge osiguranja telefona.

 

Mobilni telefon postao je neodvojivi dio naše svakodnevnice.

Telefon koristimo da se zabavimo, komuniciramo sa dragim osobama, kupujemo, plaćamo račune. U telefonima čuvamo najdraže uspomene. 

Da li ste znali da jedna od tri osobe polomi svoj telefon u prvoj godini upotrebe? Da li ste znali da da garancija ne pokriva sve štete? I da svake sekunde budu ukradena dva telefona?

Oštećenje ekrana narušava izgled, ali i funkcionalnost telefona. Popravka, odnosno zamjena ekrana uvijek predstavlja neplanirani i veliki trošak. 

Osiguranjem su obuhvaćena fizička oštećenja mobilnog telefona usled pada ili udara, kao i nestanak telefona usled provalne i razbojničke krađe. Osigurava se novi telefon, bez dodatne opreme.

Crnogorski Telekom u ponudi ima nekoliko vrsta pametnih telefona u čiju cijenu je uračunato i osiguranje telefona. Osiguranje važi za telefon kupljen na rate, i to u periodu dok traje otplata.

 Da vidite ponudu naših prijatelja posjetite njihov sajt ili neku od poslovnica širom Crne Gore. Odaberite telefon po Vašoj mjeri, u poslovnicama Crnogorskog Telekoma, i bezbrižno ga koristite.

 

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE