5.1.2021.

Jelena Maksimović - najbolja karatistkinja u borbama za 2020. godinu!

Ova godina je počela lijepo za našu dragu Jelenu Maksimović, karatistkinju koju podržavamo, drugu godinu zaredom, u osvajanju medalja na različitim takmičenjima.

 

2020. godina  je, uprkos nezavidnoj epidemiološkoj situaciji, za Jelenu bila uspješna. Potvrda toga je lijepo priznanje od strane Karate saveza Crne Gore za najbolju karatistkinju u borbama za 2020. godinu!

 

Jelena Maksimović, zvanično najbolja karatistkinja u borbama za 2020. godinu!

 

Jelena je mlada žena koja vrijedno trenira svakog dana, a miks njenog talenta, vježbi i upornosti se potvrđuje odličnim rezultatima, na svim takmičenjima na kojima je učestvuje. U prethodnoj godini je imala velike planove, ali je pandemija učinila svoje - Evropsko prvenstvo nije održano, kao ni Olimpijsko takmičenje.

Ipak, Jelena je ostvarila lijepe rezultate na svim takmičenjima u prethodnoj godini: na Državnom prvenstvu u karateu, održanom u februaru u Podgorici, osvojila je dvije zlatne medalje u pojedinačnoj (do 55 kg) i ekipnoj kategoriji, zatim na Balkanskom seniorskom prvenstvu, koje je održano u martu mjesecu u Beogradu, osvojila je dvije zlatne medalje u pojedinačnoj konkurenciji do 55 kg i ekipnoj konkurenciji.

U narednom periodu Jelena će se spremati za razna takmičenja (Prvenstvo Crne Gore, Balkansko prvenstvo, Evropsko prvenstvo...), a čekaju je i kvalifikacije za Olimpijadu. 

Sa velikim zadovoljstvom podržavamo Jelenu Maksimović, u nadi da će poslužiti kao primjer drugim mladim ljudima (prvenstveno djeci), koliko je važno vjerovati u sebe, imati jasno definisane ciljeve i boriti se za ostvarenje istih - a istovremeno ostati vjeran pravim životnim vrijednostima!

 

 

NIKAD SAMI - SAVA OSIGURANJE