5.3.2021.

Akcija na tehničkom pregledu Sava Car Zabjelo

Na tehničkom pregledu SAVA CAR ZABJELO u Podgorici, uz kupovinu polise i registraciju vozila poklanjamo Osiguranje pomoći na putu ili Osiguranje bonusa za savjesne vozače!

Kompletnu registraciju vozila možete izvršiti radnim danima i subotom od 08:00 - 16:00 časova. Tehnički pregled Sava Car Zabjelo se nalazi u Podgorici, pored Slovenskog mosta.

Informacije i zakazivanje tehničkog pregleda: 067 223 131

*Akcija važi samo za klijente koji vozilo registruju na tehničkom pregledu Sava Car Zabjelo u Podgorici, uz kupovinu polise na tehničkom pregledu Sava Car Zabjelo. 

Poklon polisa osiguranja pomoći na putu obezbjeđuje pomoć u slučaju nezgode i u slučaju kvara. Sava osiguranje Vam omogućava brzu i efikasnu asistenciju, u bilo koje doba dana ili noći, ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti koje mogu da utiču na vozače i vozila na putevima širom Crne Gore i Evrope. Tokom perioda osiguranja imate pokrivena tri osigurana slučaja, a pomoć je dostupna 24 sata na dan. Zašto je dobro imati polisu osiguranja pomoći na putu možete pročitati na našem Blogu .

Osiguranje bonusa je nešto sasvim novo na crnogorskom tržištu osiguranja. Osiguranje bonusa ugovara se kao dopunsko osiguranje uz obavezno osiguranje motornih vozila, te ga je moguće ugovoriti samo uz AO polisu Sava osiguranja, sa premijskim razredima od PR1 do PR4. Ova vrsta osiguranja daje pravo osiguraniku na zadržavanje stečenog bonusa ukoliko se po polisi za koju je ugovoreno predmetno osiguranje dogodi jedna šteta. Više o ovoj novoj vrsti osiguranja, možete pročitati ovdje .

 

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE