16.4.2021.

Obilježavanje Dana Osiguravajuće grupe Sava u Crnoj Gori

Godinama unazad Sava osiguranje obilježava Dan Osiguravajuće grupe Sava kroz različite društveno odgovorne aktivnosti i akcije. Ove godine smo, zbog aktuelne epidemiološke situacije, to uradili na malo drugačiji način.

Dan Osiguravajuće grupe Sava postao je inicijativa pod nazivom SRCE ZA SVIJET. Zato što se računa gotovo svaki iskreni čin koji svijet čini ljepšim i boljim.

Ovogodišnja inicijativa sastoji se iz dva dijela - internet predavanja i pojedinačnih izazova. Predavanje, kojem je prisustvovalo preko 160 zaposlenih, održano je danas, 16. aprila, od 10.30 do 13.30 časova, putem Microsoft Teams aplikacije. Projekat je vodila Valentina Kasalica, šefica Službe za marketing i PR Sava osiguranja, a gosti i predavači su nam predstavili aktuelne projekte i ovogodišnje izazove:  Aleksandra Kregar, agencija Habitus (Slovenija), nam je predstavila još jednu dimenziju održivosti – a to je briga o zaposlenima. Andrija Krivokapić i Jelena Radenović su članovi NVO Green Home (Crna Gora), koja za cilj ima zaštitu životne sredine, očuvanje prirodnih resursa i implementaciju koncepta održivog razvoja. Društvena odgovornost našeg Društva i naših zaposlenih širi se i van naših radnih mjesta, a ovoga puta smo se usredsrijedili na održivi razvoj, klimatske promjene, energetsku efikasnost, probleme sa otpadom u Crnoj Gori i volonterizam.

Naši zaposleni će svoju odgovornost prema životnoj sredini i društvu pokazati kroz dva mjeseca različitih aktivnosti. Cilj nam je da shvatimo kako možemo postati bolji i svako na svoj način učiniti svijet malo ljepšim.

Sa zadovoljstvom ističemo da su se, ove godine, sve članice Osiguravajuće grupe Sava pridružile inicijativi SRCE ZA SVIJET.

NIKAD SAMI - SAVA OSIGURANJE