19.5.2021.

Otvorena nova poslovnica u Pljevljima

izvršni direktor Sava osiguranja, gospodin Nebojša Šćekić i šef poslovnice Pljevlja, gospodin Darko GolubovićU skladu sa trenutnom zdravstveno-epidemiološkom situacijom u zemlji, otvaranje moderno uređenog prostora poslovnice održano je samo u krugu predstavnika Sava osiguranja, a svečanu vrpcu presjekli su izvršni direktor Sava osiguranja, gospodin Nebojša Šćekić i šef poslovnice Pljevlja, gospodin Darko Golubović.

“Uprkos nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji, otvorili smo danas novu poslovnicu Sava osiguranja u Pljevljima i svoje poslovanje preselili iz poslovnice koja se nalazila u sklopu jednog od dva tehnička pregleda Sava Car u Pljevljima, u potpuno novu, veću i moderno opremljenu poslovnicu, na adresi Skerlićeva ulica broj 10.

presijecanje svečane vrpce u PljevljimaNovom lokacijom u samom centru Pljevalja osigurali smo našim klijentima još bolju pristupačnost poslovnici. Projekt otvaranja poslovnice, vođen je idejom modernizacije cjelokupnog poslovanja, prisutnosti naše kompanije koje ide prema centru grada i pokriva šire područje te pristupačnosti našim kupcima zbog odlične povezanosti lokacije poslovnice sa svim dijelovima grada. Ovdje je važno napomenuti da oba tehnička pregleda Sava Car koja se već godinama nalaze u Pljevljima i dalje ostaju na starim lokacijama, gdje su naši klijenti već navikli da dobijaju brzu i kvalitetnu uslugu. Podsjećamo da je u ovoj, kao i u ostalim poslovnicama širom Crne Gore, u ponudi bogata paleta usluga i proizvoda osiguranja.

Tim Sava osiguranja iz poslovnice PljevljaNa novoj adresi klijentima će biti dostupne sve usluge Sava osiguranja u terminima od 08:00 do 16:00 časova, svakog radnog dana, s tim što su telefoni, e-mailovi i drugi kanali komunikacije sa klijentima ostali nepromijenjeni.” – rekao je šef poslovnice Pljevlja, gospodin Darko Golubović.

“U skladu sa rastućim potrebama naših klijenata, odlučili smo da našu poslovnicu preselimo u još atraktivniji, veći prostor i time učinimo još jedan iskorak u približavanju naših usluga što većem broju građana Pljevalja.

Iako smo orijentisani ka uspostavljanju digitalnih kanala komunikacije, mi ne zanemarujemo ni zahtjeve naših klijenata koji na tradicionalan način žele da ostvaruju kontakte sa nama, putem posjeta našim poslovnicama. Naravno, u ovom trenutku skrećemo pažnju na propisane epidemiološke mjere i nove obrasce ponašanja, te molimo da se isti poštuju i dosljedno primjenjuju sve dok su na snazi.” – rekla je prilikom otvaranja poslovnice šefica Službe za marketing i PR, gospođa Valentina Kasalica.

Sa otvaranja poslovnice u Pljevljima

Sava osiguranje AD je na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja prisutno već 22 godine, a posljednjih 12 posluje pod okriljem Osiguravajuće grupe Sava iz Ljubljane, koja je jedna od najvećih grupa osiguranja u jugoistočnoj Evropi.