27.5.2021.

Jelena Maksimović osvojila bronzanu evropsku medalju

Karatistkinja Jelena Maksimović osvojila je bronzanu medalju, u kategoriji do 55 kilograma, na Evropskom prvenstvu koje se održalo u Poreču, u periodu od 19. do 23. maja 2021. godine! 

“Ovo bronzano odličje sija zlatnim sjajem zato što nije samo proizvod mog ličnog rada, nego i podrške Sava osiguranja koja nije izostala čak ni u težim trenucima, kada sam bila povrijeđena. Uloženi trud se uvijek isplati kada oko sebe imate dobre ljude i partnere koji vjeruju u vas!”, rekla nam je Jelena. “Medalja je bila moj cilj i san od kada sam počela da se bavim karateom. Imala sam veliku motivaciju, znam za koga sam trenirala i borila se i hvala Bogu što je medalja došla u moje ruke."

Jelena Maksimović:

Jelena je mlada žena koja vrijedno trenira svakog dana, a miks njenog talenta, vježbi i upornosti se potvrđuje odličnim rezultatima, na svim takmičenjima na kojima učestvuje. Srećni smo što smo dio lijepe priče koju Jelena ispisuje u svojoj knjizi života i nastavićemo da je podržavamo u osvajanju medalja i na narednim takmičenjima. 

Čestitamo našoj dragoj Jeleni i reprezentaciji Crne Gore na odličnim rezultatima. Želimo puno sreće na predstojećim takmičenjima!

 

NIKAD SAMI - SAVA OSIGURANJE