17.6.2021.

Sava osiguranje novi sponzor Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore

Danas je u Hotelu Podgorica održana Konferencija za medije povodom potpisivanja ugovora o sponzorstvu između Sava osiguranja i Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore. Četvorogodišnji ugovor o sponzorstvu potpisali su Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava osiguranja i Đuro Marić, predsjednik VPSCG.

“Sava osiguranje je društveno odgovorna kompanija i uvijek se trudimo da dio svog uspjeha i dio dobrog rezultata koje ostvarujemo na crnogorskom tržištu, podijelimo sa društvenom zajednicom u kojoj poslujemo. Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo sportiste zaslužne za sportski ugled Crne Gore u svijetu. Prepoznali smo njihov vrijedan rad i rezultate, ali i pozitivan uticaj koji imaju na razvoj sporta i sportske kulture u Crnoj Gori.” – rekao je Nebojša Šćekić.

Predsjednik VPSCG, Đuro Marić, rekao je da je veoma zadovoljan što je Sava osiguranje pokazalo spremnost da stane iza VPSCG i na taj način podrži najtrofejniji crnogorski sport. Istakao je da ugovor sa Sava osiguranjem predstavlja značajnu pomoć i vjeruje da će svi biti zadovoljni i da će nakon četiri godine nastaviti saradnju sa nekim novim generacijama i novim ljudima.

Konferenciji, održanoj u Hotelu Podgorica, prisustvovali su i selektor i kapiten vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković i Draško Brguljan. Oni su najavili dva velika takmičenja za naše vaterpoliste: finalni turnir Svjetske lige u Gruziji i Olimpijske Igre u Tokiju.

Ponosni smo što imamo priliku da podržimo naše vaterpoliste i vjerujemo da ćemo zajedno napisati fantastične sportske priče o postignutim uspjesima.

Vaterpolistima želimo mnogo sreće i uspjeha u utakmicama koje ih očekuju, da ostvare odlične rezultate i da nas sve ponovo učine ponosnim!

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE