30.8.2021.

SAVA CAR ekskluzivni servisi za klijente: ONLINE OBRAČUN troškova registracije i ONLINE ZAKAZIVANJE tehničkog pregleda

Informativni obračun troškova registracije i online rezervacija termina za tehnički pregled

Na našem sajtu možete dobiti preciznu informaciju o ukupnim troškovima za registraciju Vašeg vozila i zakazati tehnički pregled u željenom terminu.

Procedura dobijanja željenih informacija o troškovima za registraciju vozila je veoma jednostavna. Unošenjem podataka o Vašem vozilu, kroz nekoliko klikova dobićete preciznu informaciju o troškovima registracije.

Iz udobnosti Vašeg doma ili kancelarije, putem ovog servisa, možete zakazati i tehnički pregled Vašeg vozila na Sava Car stanicama za tehnički pregled.

Vodeći se svojom vizijom o bezbjednom učešću svih učesnika u saobraćaju, Sava Car nizom svojih aktivnosti doprinosi povećanju savjesti kod vozača, a takođe i sigurnoj vožnji svojih osiguranika. Savjeti i konkretne usluge dostupne su sadašnjim i budućim klijentima u svim većim gradovima Crne Gore.

Uz polisu osiguranja Vašeg vozila moguće je dodatno ugovoriti sljedeća dopunska pokrića:

·         osiguranje od posljedica nesrećnog slučaja (osiguranje vozača i putnika u vozilu),

·         osiguranje gubitka stečenog bonusa,

·         osiguranje pomoći na putu,

·         pravnu zaštitu (pokriće troškova zastupanja u krivičnim i prekršajnim postupcima koji se vode protiv osiguranika povodom nastale saobraćajne nezgode, kao i troškova ostvarivanja građanskopravnih odštetnih zahtjeva na osnovu šteta nastalih usljed saobraćajne nezgode),

·         osiguranje vozača za štetu zbog tjelesnih povreda - AO+ (nadoknada štete zbog tjelesnih povreda koje je u saobraćajnoj nezgodi tokom vožnje pretrpio ovlašćeni vozač vozila navedenog u polisi osiguranja).

Ukoliko imate dodatnih pitanja o novom servisu, naš Kontakt centar je dostupan radnim danima od 8 do 16 časova:

📧 info@sava.co.me

☎ +382 (0) 20 234 008

Takođe, u istim terminima nas možete kontaktirati putem chat-a, čiji prozorčić se nalazi u donjem desnom uglu na svakoj stranici našeg sajta.

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE