19.7.2022.

[SRCE ZA SVIJET] Donacija za štićenike JU Zavod Komanski most

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo danas, 19.07.2022. godine, u 11 časova, uručili donaciju štićenicima JU Zavod Komanski most. U okviru humanitarne akcije, zaposleni naša tri društva, Sava osiguranja, Sava Cara i Sava Agenta, su obezbijedili veliku količinu garderobe, obuće, sredstava za ličnu higijenu, posteljine, jastuka, zaštita za dušeke i ostalih neophodnih sredstava.
 
Donaciju su uručili zaposleni Sava osiguranja, koje je u prostorijama Zavoda dočekala direktorica Neda Vukotić.
 
Zavod je počeo sa radom prije 46. godina, kao ustanova za djecu i omladinu sa umjerenim, težim i teškim smetnjama u intelektualnom razvoju. Postepeno se broj djece u Zavodu smanjivao, tako da je prerastao u ustanovu za zbrinjavanje odraslih osoba sa ozbiljnim ograničenjima u socijalnom funkcionisanju zbog mentalnih teškoća, ili drugih kombinovanih smetnji u razvoju.
 
Ovo je još jedna uspješno realizovana akcija u okviru inicijative SRCE ZA SVIJET. Najljepše zahvaljujemo svim kolegama koji su se odazvali pozivu za učešće u humanitarnoj akciji i time pokazali da naš kolektiv čine odgovorni i humani članovi zajednice, koji su uvijek spremni pružiti pomoć onima kojima je ona potrebna.
 
NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE