14.9.2022.

Sava osiguranje je novi ponosni sponzor Košarkaškog kluba ‘’Podgorica’’

Podgorica, 14.09.2022. godine – Izvršni direktor Sava osiguranja Nebojša Šćekić i direktor Košarkaškog kluba ‘’Podgorica’’ Zoran Vujičić, potpisali su ugovor o sponzorstvu. KK ‘’Podgorica’’ je redovni učesnik Crnogorske košarkaške lige KSCG, a sada i novi član regionalnog takmičenja ABA 2 lige. Sava osiguranje podržaće KK ‘’Podgorica’’ na putu razvoja i napretka crnogorske košarke.

“Sava osiguranje je društveno odgovorna kompanija i uvijek se trudimo da dio svog uspjeha i dio dobrog rezultata koje ostvarujemo na crnogorskom tržištu, podijelimo sa društvenom zajednicom u kojoj poslujemo. Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo mlade ambiciozne sportiste, sa željom da crnogorska košarka napreduje i da u budućnosti postanete članovi ABA 1 lige’’, rekao je Nebojša Šćekić.

Direktor KK ‘’Podgorica’’, Zoran Vujičić, izrazio je zahvalnost što je Sava osiguranje pokazalo spremnost da podrži Košarkaški klub ‘’Podgorica’’. Istakao je da ugovor sa Sava osiguranjem predstavlja značajnu pomoć i da se nada da će svi biti zadovoljni i da će ostvariti planirano.


Ponosni smo što imamo priliku da podržimo naše košarkaše! Želimo im mnogo sreće i uspjeha u utakmicama koje ih očekuju, nadamo se da će uloženi trud i energija u pripreme rezultirati željenim ishodom!

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE