2.11.2022.

Otvorena nova podružnica u Rožajama

U Rožajama, 02.11.2022. godine obilježeno je otvaranje nove podružnice Sava osiguranje, koja se nalazi na adresi Ulica Maršala Tita bb.

Otvaranje moderno uređenog prostora podružnice održano je u krugu predstavnika Sava osiguranja. Svečanu vrpcu na otvaranju podružnice Rožaje presjekli su izvršni direktor Sava osiguranja, Nebojša Šćekić i direktor sektora prodaje Sava osiguranja, Zoran Savić.

Projekat otvaranja podružnice Rožaje, vođen je idejom modernizacije cjelokupnog poslovanja, prisustnost naše kompanije ide prema svim gradovima u Crnoj Gori i pokriva još šire područje pristupačnosti našim kupcima. U podružnicama širom Crne Gore, u ponudi je bogata paleta usluga i proizvoda osiguranja.

Na novoj adresi podružnice Rožaje klijentima će biti dostupne sve usluge Sava osiguranja u terminima od 08:00 do 16:00 časova, svakog radnog dana.

U skladu sa rastućim potrebama naših klijenata, odlučili smo da otvorimo podružnicu u još jednom gradu na sjeveru Crne Gore i time napravimo iskorak u približavanju naših usluga što većem broju građana ove države. Iako smo orijentisani ka uspostavljanju digitalnih kanala komunikacije, mi ne zanemarujemo ni zahtjeve naših klijenata koji na tradicionalan način, putem podružnica žele da ostvaruju kontakte sa nama.

NIKAD SAMI - SAVA OSIGURANJE