2.11.2022.

Otvoren novi tehnički pregled u Beranama

U Beranama, 02.11.2022. godine svečano je otvoren novi tehnički pregled Sava Car DOO, na adresi Ulica Milorada Jovančevića bb.

Sava Car DOO, čiji je osnivač Akcionarsko društvo Sava osiguranje, bavi se ispitivanjem tehničke ispravnosti motornih vozila i pružanjem usluga u toj oblasti.

Otvaranje moderno uređenog prostora tehničkog pregleda održano je u krugu predstavnika Sava osiguranja i Sava Car-a. Vrpcu su presjekli izvršni direktor Sava osiguranja, Nebojša Šćekić i izvršni direktor Sava Car-a, Siniša Mićunović.

Prepoznajući potencijal Berana, kao i rastuće potrebe naših postojećih klijenata na ovom području, odlučili smo da otvorimo još jedan tehnički pregled, i tako naše usluge približimo još većem broju klijenata.

Na Sava Car tehničkim pregledima, građani i pravna lica iz Berana i okoline imaju priliku da dobiju najkvalitetnije usluge: tehnički pregled, osiguranje motornih vozila, registraciju, prenos vlasništva, zeleni karton i drugo. Sava Car DOO je obezbijedilo kompletnu registraciju za penzionere, zaposlene i članove njihovih porodica na rate.

Sava Car DOO posluje od 2010. godine. Tehnički pregledi Sava Car se nalaze na samom vrhu u pogledu kvaliteta pružanja usluga, kao i efikasnosti i brzini pri kontroli vozila.

Sava Car DOO ima tehničke preglede u Podgorici, Beranama, Bijelom Polju, Nikšiću, Budvi, Mojkovcu i Pljevljima.

 

ZA SVAKI SLUČAJ - SAVA CAR