5.5.2023.

Uručena nagrada izvršnom direktoru Sava osiguranja Nebojši Šćekiću, najuspješnijem menadžeru u 2022. godini u akcionarskim društvima

Podgorica, 4. maj 2023. godine – Na svečanoj ceremoniji Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM), održanoj u hotelu Hilton u Podgorici, uručene su nagrade za najbolje biznis lidere i liderke u 2022. godini i to u 11 kategorija.

Najuspješniji Menadžeri  2022. godine u akcionarskim društvima su Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava osiguranja i Vasilis Panagopoulos, glavni izvršni direktor Jugopetrol a.d. Podgorica.

Nagradu, za najuspješnijeg menadžera u 2022. godini u akcionarskim društvima, Nebojši Šćekiću uručio je Jakov Milatović, novoizabrani predsjednik Crne Gore.

Prilikom obraćanja, Nebojša Šćekić je pozdravio sve prisutne, čestitao je AMM na odličnoj organizaciji događaja, zahvalio se svima koji su ga predložili za dobitnika ove prestižne nagrade. Takođe, zahvalio se i žiriju koji je prepoznao njegov rad, ali i rad njegovog tima, kao dovoljno dobar da bude jedan od dobitnika.

AMM nagrade za najbolje biznis lidere i liderke u prošloj godini uručene su i laureatima u još 10 kategorija.

Nagradu za menadžerku godine u velikim preduzećima dobila je Tatjana Mandić, izvršna direktorica Mtel d.o.o. Podgorica.

Ljilja Pižurica, izvršna direktorica Neregelia d.o.o. Podgorica i Nemanja Nikolić, izvršni direktor Hotela Hilton, dobili su nagrade za najbolje menadžere godine u oblasti korporativnog upravljanja.

Nagrada za menadžera godine u srednjim preduzećima uručena je Đorđiju Goranoviću, osnivaču i izvršnom direktoru Mesne industrije Goranović d.o.o. Nikšić, a nagrade za menadžere godine u malim preduzećima - Božidaru Jokiću, vlasniku i izvršnom direktoru Agromont d.o.o. Nikšić i Vladanu Tabašu, osnivaču i izvršnom direktoru Čikom d.o.o. Podgorica.

Ivan Šoć, osnivač i projekt menadžer Five Group d.o.o. Podgorica, dobio je nagradu za menadžera godine u mikro preduzećima, a Miloš Klikovac, izvršni direktor Klikovac d.o.o. Podgorica, nagradu za mladog menadžera godine.

Nagrade za preduzetnike godine uručene su Gojku Bajoviću, osnivaču i generalnom direktoru Okov d.o.o. Podgorica i Blagoti Radoviću, osnivaču i članu Odbora direktora Zetagradnja d.o.o. Podgorica.

Nagrada za naj poslodavca po mjeri djece i porodice pripala je kompaniji One Crna Gora.

Za instituciju za obrazovanje i edukaciju menadžera proglašen je Elektrotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore.

Nagrada za životno djelo dodijeljena je Vlastimiru Goluboviću.

Čestitamo svim laureatima na prestižnim nagradama!

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE