15.5.2023.

Sava osiguranje će pružiti podršku mladim odbojkašima u pripremama za Evropsko prvenstvo

Podgorica, 15.05.2023. godine – Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava osiguranja i Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore, potpisali su ugovor o sponzorstvu. Sava osiguranje podržaće mlade odbojkaše u pripremama za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Podgorici od 19. do 30. jula 2023. godine.

“U Sava osiguranju želimo i trudimo se da dio uspjeha i dobrih rezultata, koje ostvarujemo na crnogorskom tržištu, podijelimo sa društvenom zajednicom u kojoj poslujemo. Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo naše mlade odbojkaše, koji svojim vrijednim radom i zalaganjima stvaraju pozitivan uticaj na razvoj sporta i sportske kulture u Crnoj Gori.” – rekao je Nebojša Šćekić.

“Izražavamo zadovoljstvo i zahvalnost za produženje saradnje sa Sava osiguranjem. Ovo sponzorstvo će se odnositi na pružanje podrške u radu sa mladima, odnosno za razvoj mlade selekcije dječaka koje očekuje nastup na Evropskom prvenstvu u Podgorici krajem jula mjeseca.” – istakao je Cvetko Pajković, predsjednik OSCG.

Prvi put u istoriji naša U17 selekcija igraće na kontinentalnom prvenstvu i biti jedan od 16 nacionalnih timova koji će se takmičiti u grupnoj fazi, što je rekordan broj zemalja učesnica u ovoj uzrasnoj kategoriji. Naš nacionalni tim je nosilac grupe „I“ usljed domaćinstva šampionata, a za rivale će imati Bugarsku, Tursku, Sloveniju, Belgiju, Austriju, Estoniju i Grčku.

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE