Osiguranje mikro prevoznih sredstava

  • Budite odgovorni prema svojoj imovini
  • Osiguranjem mikro prevoznog sredstva ostvarujete pokriće od velikog broja rizika
  • Zaštite svoju porodicu od posljedica nesrećnog slučaja, ali i odgovornosti
  • Zašto brinuti oko stvari na koje ne možete uticati? Prepustite to nama.

Osiguranje mikro prevoznih sredstava je dobrovoljno osiguranje koje pokriva materijalne štete na Vašem mikro prevoznom sredstvu, ali i štiti Vas i Vašu porodicu od posljedica nesrećnog slučaja. Kao dodatnu zaštitu nudimo i pokriće odgovornost osiguranika.

Mikro prevozna sredstva

Šta su mikro prevozna sredstva?

Mikro prevozna sredstva su:

  • Bicikl – jednosijedno i dvosijedno vozilo koje pogoni vozač sa vlastitom snagom
  • Druga kopnena prevozna sredstva na motorni pogon koja su namijenjena za prevoz lica čija brzina ne prelazi 25 km/h, ni širina 80 cm
  • Invalidska kolica na sopstveni i motorni pogon

Šta pokriva ova vrsta osiguranja?

Moguće je osigurati samo mikro prevozno sredstvo (kasko osiguranje) i/ili korisnika/e mikro prevoznog sredstva (osiguranje od posljedica nesrećnog slučaja i osiguranje od odgovornosti za štetu koju prouzrokuje osiguranik trećim licima). Sva tri pokrića moguće je, nezavisno jedno od drugih, zaključiti u skladu sa izborom Ugovarača osiguranja.

Šta uključuje kasko osiguranje?

Kasko osiguranje pokriva oštećenje ili uništenje mikro prevoznog sredstva kao posljedica sljedećih opasnosti: saobraćajna nezgoda, oštećenje prevoznog sredstva izazvano udarom groma, oluja, sniježna lavina, udar groma i/ili predmeta oborenih gromom, zemljotres, klizanje tla, poplava, bujica i visoka voda, požar, eksplozija, pad vazdušne letjelice, neposredan sudar ili kontakt životinja sa predmetom osiguranja, provalna krađa, razbojništvo i razbojnička krađa.

Šta uključuje osiguranje od odgovornosti za štetu koju prouzrokuje osiguranik trećim licima?

Pokrivena je odgovornost osiguranika za štete nastale prema trećim licima zbog posjedovanja ili upotrebe mikro prevoznog sredstva, a za koje odgovara po zakonu. Definisana je jedinstvena osigurana suma za lice i stvari od 50.000 eura . A moguće je uključiti i članove uže porodice kao saosiguranike.

Šta uključuje osiguranje od posljedica nesrećnog slučaja?

Osiguranje od nezgode odnosi se na nezgode i povrede koje se osiguraniku dogode pri vožnji i upravljanju mikro prevoznim sredstvom. Definisani paketi sadrže sume za rizike: smrt usljed nezgode, teže povrede i za prelome, dislokacije, opekotine i povrede mekih tkiva. Moguće je uključiti i članove uže porodice kao saosiguranike. Mogu se osigurati lica starosti od 14 do 75 godina.

Možete kombinovati i sami izabrati koja pokrića želite uključiti!

Za dodatne informacije i ponude možete kontaktirati neku od naših poslovnica (link koji vodi na mrežu poslovnica) ili pošaljite upit na adresu
prodaja@sava.co.me.

Naš Kontakt centar je dostupan za sva pitanja i preporuke radnim danima od 8 do 16 časova:

Takođe, u istim terminima nas možete kontaktirati putem chat-a čiji prozorčić se nalazi u donjem desnom uglu na svakoj stranici našeg sajta.

 

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}