Zbog složene epidemiološke situacije u Crnoj Gori i širenja infekcije uzrokovane novim koronavirusom i dalje su na snazi preporuke o održavanju fizičke distance od dva metra, nošenju zaštitnih maski, češćem pranju ruku, kao i redovnoj dezinfekciji svih radnih i drugih površina.

Poslovne jedinice Sava osiguranja, Sava Car-a i Sava Agent-a rade punim kapacitetima, uz poštovanje svih mjera i preporuka nadležnih institucija.

Naši servisi za rad na daljinu su i dalje dostupni i možete ih koristiti iz udobnosti svog doma ili kancelarije:

 

 

U vezi sa epidemijom novog koronavirusa koja je proglašena u Crnoj Gori Odlukom NKT od 26.03.2020. godine, obavještavamo sva lica koja imaju određena prava po osnovu zaključenog ugovora o osiguranju da je potrebno da, prilikom eventualnog ostvarivanja prava iz tog ugovora, obrate pažnju na uslove osiguranja pod kojima je taj ugovor zaključen, posebno u pogledu mogućeg isključenja obaveze osiguravača po osnovu pandemije (pandemija koronavirusa proglašena 11. marta 2020. godine, od strane Svjetske zdravstvene organizacije) ili epidemije (epidemija koronavirusa proglašena u Crnoj Gori odlukom NKT od 26. marta 2020. godine). Istovremeno, molimo da o istom vode računa i lica koja zaključuju ugovor o osiguranju, zbog mogućeg uticaja na eventualno ostvarivanje prava iz tog ugovora.

Uslove u kojima se kao isključenja nalaze zarazne bolesti, epidemija i pandemija, možete vidjeti klikom na link ovdje.
 

Molimo vas da za dalja obavještenja pratite našu web stranicu. Kao i do sada, aktuelne informacije ćemo objavljivati i na našoj Facebook stranici.

 

Hvala na razumijevanju i poštovanju preporučenih mjera u cilju očuvanja zdravlja svih nas.

 

Možda će vas zanimati i:             

 

NIKAD SAMI - SAVA OSIGURANJE