Korišćenje WEB stranice

Svrha ovih WEB stranica je da prikaže opšte informacije o kompaniji Sava osiguranje AD Podgorica njeno poslovanje i usluge. Molimo Vas da pažljivo pročitate ove informacije, koje se odnose na svakoga ko posjeti ovaj sajt. Ako nastavite da koristite ovaj WEB, podrazumijeva se da pristajete na uslove navedene u nastavku ovog obavještenja.

Kada pretražujete početnu stranu Sava osiguranje AD Podgorica, možete da ostanete anonimni. Lični podaci se ne prikupljaju. Na određenim stranama ovog WEB-a može da se dogodi da ćete pomoću upisivanja podataka pri obračunu premije, pozivanju osiguravajućeg agenta, kupovinom polise ili učestvovanjem u online anketama, dobrovoljno da povjerite svoje lične podatke, kao što su: ime i prezime, adresa, e-mail i sl. Sava osiguranje AD Podgorica garantuje da su lični podaci povjerljivi.

Sve informacije (tekstualne i vizuelne) koje se nalaze na stranicama ovog WEB-a su dozvoljene zakonom, podliježu autorskim pravima i drugim oblicima intelektualne svojine. Dokumenti objavljeni na ovom WEB-u mogu se reprodukovati samo u nekomercijalne svrhe, uz zadržavanje svih upozorenja o autorskim i drugim pravima. Materijal objavljen na ovom WEB-u ne smije biti kopiran, reprodukovan ili distribuiran u komercijalne svrhe bez izričite, pismene dozvole Sava osiguranja. Bilo koja vrsta reprodukcije sadržaja ovog WEB-a mora biti jasno označena sa “Sava osiguranje AD Podgorica – Sva prava zadržana“.

Stranice ovog WEB-a mogu da sadrže informacije o drugim licima i linkove WEB stranica drugih lica, koji, po našoj procjeni, mogu da budu korisni za posjetioce ovog WEB-a. „ Sava osiguranje AD Podgorica nije odgovorno za njihove sadržaje.

Sava osiguranje AD Podgorica, takođe, zadržava pravo izmjene sadržaja ovog WEB-a u bilo kom trenutku, na bilo koji način i iz bilo kog razloga, bez prethodne najave. Sava osiguranje AD Podgorica ne preuzima odgovornost za posljedice toga.

Ovdje se detaljnije možete upoznati sa Pravilima o korišćenju kolačića (cookies).

 

Izjava o privatnosti

Na određenim stranicama ovog WEB-a koje se odnose na zaključivanje osiguranja ili na informativne obračune premije, imaćete mogućnost upisivanja nekih ličnih podataka, o čemu ćete biti obaviješteni. Upisivanje bilo kog Vašeg ličnog podatka je dobrovoljno. Sava osiguranje AD Podgorica  se obavezuje da svim korisnicima ovog WEB-a obezbijedi da se svi Vaši lični podaci koriste isključivo za Vaše poslovanje sa Sava osiguranje AD Podgorica i da ih neće otkriti drugim licima.

Više informacija o obradi ličnih podataka možete naći u Politici privatnosti.

 

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}