Vaš dom predstavlja mjesto za život, topla porodična okupljanja, Vašu oazu mira. Vaš dom je mjesto gdje se osjećate najsigurnije, odakle crpite svu pozitivnu energiju, mjesto gdje provodite vrijeme sa najmilijima. U dom ulažete sebe, svoje vrijeme, snove i najljepše želje. Godinama štedite i ulažete u svoj dom, u budućnost.

Znamo da je neophodno održavati stan ili kuću. Veći dio troškova se može se predvidjeti, poput zamjene krova, fasade, kućnih aparata i slično. Ipak, postoje potencijalni troškovi koji se ne mogu predvidjeti - poput sanacije posljedica izlivanja vode, požara, poplava, provalne krađe, odrona zemljišta, zemljotresa i brojnih drugih neprijatnih situacija.

Zbog toga postoji osiguranje domaćinstva, koje možemo zamisliti kao standardni trošak održavanja doma. Za rizike koji se ne mogu predvidjeti, tu je osiguranje Vašeg doma u obliku više paketa i dopunskih osiguranja- u zavisnosti od Vaših potreba.

 

 

Elementarne nepogode, ljudski faktor i nadolazeće klimatske promjene predstavljaju značajne rizike za Vaš dom. Imajući u vidu sve navedeno, osiguranje kuće ili stana zaista jeste dobra odluka koja pruža miran san. Što prije osigurate Vaš dom, smanjujete rizik od neočekivanih situacija i dodatnih troškova.

Sava osiguranje u ponudi ima tri paketa osiguranja stana, kuće ili vikendice i stvari: osnovni, standardni i luksuzni.

Da biste dobili informacije o Uslovima osiguranja i konkretnu ponudu dovoljno je da nas kontaktirate putem maila prodaja@sava.co.me , pozivom na broj +382 (0) 20 234 008 ili putem chat-a čiji prozorčić se nalazi u donjem desnom uglu na svakoj stranici našeg sajta.

 

Nikad sami - Sava osiguranje