Sava osiguranje je ponosni sponzor Karate kluba “Budućnost”

Sava osiguranje je društveno odgovorna kompanija koja sa velikim zadovoljstvom podržava projekte u kojima se promovišu zdravi stilovi života kroz koje se podiže svijest o važnosti redovnog vježbanja, razvoju sporta i timskog duha. Naše Društvo podržava sportiste zaslužne za sportski ugled Crne Gore u regionu i svijetu.

Sava osiguranje je sponzor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, kao i određenih aktivnosti Odbojkaškog saveza Crne Gore, Košarkaškog kluba „Podgorica“ i Šahovskog saveza Crne Gore, a od skoro je ponosni sponzor i Karate kluba “Budućnost”.

Karate klub “Budućnost” je dvostruki prvak Evrope i najuspješniji karate klub po broju osvojenih državnih titula u jugoslovenskom karateu i sportu.

Tvrdnju da su najbolji, su dokazali na internacionalnim turnirima “Kup prijateljstva”, u Mostaru, i  "Bugojno open", u Bugojnu, osvojivši veliki broj medalja.

Na Kupu prijateljstva, održanom u Mostaru, učestvovalo je oko 300 kamičara iz 26 klubova, iz Hrvatske, BiH i Crne Gore. Sa 25 osvojenih medalja (16 zlatnih, sedam srebrnih i dvije bronzane), nastup na ovom takmičenju KK Budućnost je završio kao prvoplasirani, osvojivši pobjednički pehar.

Turnir u Bugojnu je okupio veliki broj takmičara (njih 800) iz 54 kluba, iz Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Karate klub “Budućnost” je nastup na ovom turniru završio sa 12 osvojenih medalja (po tri zlatne i srebrne, šest bronzanih).

 

Čestitamo mladim karatistima na osvojenim medaljama!

Želimo im mnogo sreće i uspjeha na svim predstojećim takmičenjima!

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}