Sava osiguranje podržalo akciju

Sava osiguranje je podržalo akciju “STOP INFLACIJI” kroz obezbjeđivanje popusta od 20 odsto na ugovorena osiguranja:  Osiguranje domaćinstva i Putno zdravstveno osiguranje.

U našoj kompaniji se trudimo da aktivno doprinosimo razvoju i dobrobiti društva čiji smo neodvojivi dio, a slogan NIKAD SAMI je snažno obećanje na kom gradimo društvenu odgovornost.

Nadamo se da ćemo svojim primjerom podstaknuti i ostale privredne subjekte da se priključe akciji i da ćemo pokazati da udruženim snagama možemo pomoći u očuvanju standarda života svih građana.

 

Putno zdravstveno osiguranje omogućava naknadu troškova nastalih tokom pružanja neophodne medicinske pomoći osiguraniku, zbog bolesti ili posljedice nesrećnog slučaja, za vrijeme privremenog boravka u inostranstvu. Pokriće za COVID-19 važi na teritoriji svih zemalja svijeta, osim SAD-a, Kanade, Japana, Australije i Kine. Putno zdravstveno osiguranje je moguće ugovoriti ONLINE, kao i u podružnicama Sava osiguranja.

Osiguranje domaćinstva nudi potpunu zaštitu imovine, stambenog objekta i stvari u domaćinstvu, od mnogobrojnih rizika koji se mogu desiti. Popust od 20 odsto je moguće ostvariti ugovaranjem ove vrste osiguranja u podružnicama Sava osiguranja.

 

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}