Sava osiguranje je ponosni sponzor Košarkaškog kluba ‘’Podgorica’’

Podgorica, 21.08.2023. godine – Izvršni direktor Sava osiguranja Nebojša Šćekić i direktor Košarkaškog kluba ‘’Podgorica’’ Zoran Vujičić, potpisali su ugovor o sponzorstvu. Sava osiguranje podržaće KK ‘’Podgorica’’ na takmičenjima Crnogorske košarkaške lige KSCG i regionalne ABA 2 lige (sezona 2023/24).

“Sava osiguranje je društveno odgovorna kompanija i uvijek se trudimo da dio svog uspjeha i dio dobrog rezultata koje ostvarujemo na crnogorskom tržištu, podijelimo sa društvenom zajednicom u kojoj poslujemo. Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo mlade ambiciozne sportiste, koji svojim vrijednim radom i zalaganjima stvaraju pozitivan uticaj na razvoj sporta i sportske kulture u Crnoj Gori.”, rekao je Nebojša Šćekić.

Direktor KK ‘’Podgorica’’, Zoran Vujičić, izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost za produženje saradnje sa Sava osiguranjem. Rekao je da već sada imaju formiran tim i da su u proteklom periodu dobili pojačanje uz nove članove. Istakao je da ugovor sa Sava osiguranjem predstavlja značajnu pomoć i da se nada da će ostvariti planirano.

KK "Podgorica" je redovni učesnik Crnogorske košarkake lige KSCG i član regionalnog takmičenja ABA 2 lige. U prethodnoj takmičarskoj sezoni su bili na korak polufinala ABA2 lige i plasmana za najjače regionalno takmičenje – ABA 1 ligu, što bi bio istorijski uspjeh za KK “Podgorica”. Želja i ambicija su zaista snažne i ove sezone, zbog čega su pripreme za predstojeću ABA 2 ligu već počele, a prvi meč ih očekuje 09. oktobra, protiv Sutjeske.

Ponosni smo što imamo priliku da podržimo naše košarkaše! Želimo im mnogo sreće i uspjeha u utakmicama koje ih očekuju, da ostvare odlične rezultate i da nas sve učine ponosnim!

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}