Sava osiguranje je podržalo 30. Podgorički maraton i 26. Prvenstvo Crne Gore u maratonu

U nedjelju, 05.11. održan je 30. Podgorički maraton i 26. Prvenstvo Crne Gore za muškarce i žene za 2023. godine na Bulevaru Crnogorskih Serdara. Organizatori ovog događaja su bili Atletski Savez Crne Gore, Ministrarstvo sporta i mladih Crne Gore i Crnogorski Olimpijski Komitet.

U sklopu manifestacije održane su trke na 5km, 10km i 21km, za muškarce i žene. Na maratonu je učestvovao veliki broj takmičara iz: Srbije, Hrvatske, Ukrajine, Rusije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Turske, Crne Gore.... Najmlađe učesnice bile su osmogodišnje sestre Daria i Veronika Kopylova iz Rusije, dok je najstariji učesnik bio osamdesetogodišnji Spaso Paloski iz Podgorice.

Kompletne trke održale su se na stazama koje su sertifikovane od strane Glavnog grada, a ovaj maraton je bio prilika da nastupe, pored inostranih takmičara i najbolji crnogorski maratonci u muškoj i ženskoj kategoriji.

Sava osiguranje sa velikim zadovoljstvom podržava projekte u kojima se promovišu zdravi stilovi života, ali i sportski potencijal u Crnoj Gori.

Ponosni smo što smo imali priliku da podržimo maratonce i promovišemo maratonsko trčanje u Crnoj Gori, vjerujemo da će postizati fantastične sportske rezultate i u budućnosti.

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}