Sava osiguranje doniralo računarsku opremu OŠ „Dušan Korać“ u Bijelom Polju

23.11.2023. godine, Sava osiguranje uručilo je donaciju OŠ „Dušan Korać“ u vidu televizora, monitora, računara i štampača za opremanje kabineta hemije. Zamjenici direktorice Osnovne škole „Dušan Korać“, Nataši Nišavić, donaciju je uručio Almir Džogović, šef podružnice Sava osiguranja u Bijelom Polju, koji je izrazio zadovoljstvo zbog mogućnosti da se pomogne ovoj Osnovnoj školi.

"Kao dugogodišnji partner lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo, Sava osiguranje tradicionalno podržava projekte iz oblasti obrazovanja i zadovoljstvo nam je što ove godine imamo priliku da doprinesemo poboljšanju uslova rada u ovoj obrazovnoj ustanovi. Vjerujemo da će oprema koju danas doniramo Osnovnoj školi "Dušan Korać" u Bijelom Polju, omogućiti bolje uslove školovanja i rada mnogim sadašnjim i budućim generacijama učenika ove škole", istakao je Almir Džogović, šef podružnice Sava osiguranja u Bijelom Polju, prilikom uručivanja donacije.

Zamjenica direktorice Osnovne škole „Dušan Korać“, Nataša Nišavić, istakla je da će ova oprema olakšati uslove rada u školi. Dodala je još da ih raduje i dodatno motiviše kad odgovorne kompanije odluče da doniraju opremu pomoću koje mogu obezbijediti najbolje uslove za školovanje učenika njihove škole. Veliku zahvalnost za doniranu opremu je izrazila i profesorica hemije, Radmila Radović, koja je takođe prisustvovala uručenju donacije.

Sava osiguranje duži niz godina podržava projekte iz oblasti obrazovanja kroz koje nastoji da kreira bolje i podsticajnije okruženje za mlade ljude jer su oni naša budućnost.

 

NIKAD SAMI - SAVA OSIGURANJE

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}