SAVINA zimska čarolija

U vremenu kada fali empatije, nježnosti, topline i međusobnog razumijevanja, želimo da najosjetljivijim kategorijama u našem društvu pružimo posebnu pažnju i pokažemo da zaista NIKADA nisu SAMI.

I ove godine obezbijedili smo novogodišnje poklon paketiće za korisnike JU Centra za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju „Tisa“, u Bijelom Polju, kao i za djecu u Maloj kućnoj zajednici koja radi u okviru Dječijeg doma „Mladost“, u Bijeloj.

Poklon paketiće, u ime Sava osiguranja, uručili šef Podružnice Bijelo Polje, Almir Džogović i saradnica za prodaju osiguranja u podružnici Bijelo Polje, Snežana Madžgalj.

Već tradicionalno, donacijama novogodišnjih poklona uviđamo kako je malo potrebno da djeci izmamo osmijehe na licima i da im, makar za trenutak, uljepšamo dan(e).

Praznici su najljepši i najveseliji dio godine, a i vrijeme darivanja. Darivanje predstavlja posebnu radost i ne mora imati materijalnu vrijednost. Gotovo svakoga dana nekome možemo pokloniti osmijeh, lijepu riječ, ruku podrške, zagrljaj.... Darivanjem iskazujemo ljubav, zahvalnost, naklonost, osjećaj zajedništva, kao i osjećaj da negdje pripadamo.

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}