Još jedna uspješna akcija zaposlenih naša tri društva

27. aprila realizovana je prva ovogodišnja akcija naša tri društva u okviru Inicijative SRCE ZA SVIJET. Ove godine zaposleni Sava osiguranja, Sava Car-a i Sava Agent-a uredili su park u naselju Seljanovo, u Tivtu.

 

Sava osiguranje je, za potrebe ove akcije, obezbijedilo sadni materijal (327 biljaka (živa ograda i ukrasno drveće)), šest novih klupa, zatim boje za drvo i beton, četke i valjke za farbanje i ostali materijal potreban za uljepšavanje postojećeg mobilijara. 

Čak 133 naših kolega angažovalo se u farbanju klupa i sadnji drveća i ukrasnog bilja, čineći park ljepšim i prijatnijim mjestom. Ova akcija nije samo doprinijela lokalnoj zajednici već je istovremeno podstakla timski duh među zaposlenima i promovisala vrijednost volontiranja u korporativnom okruženju.

Društveno odgovorno ponašanje naših zaposlenih je ključni činilac naše korporativne kulture. Kroz aktivno učešće u akcijama poput ove, naše koleginice i kolege pokazuju posvećenost ne samo svojim poslovima, već i dobrobiti zajednice.

 

Najljepše zahvaljujemo svim kolegama koje su se odazvale pozivu i uzele učešće u akciji uljepšavanja Seljanova. Veliku zahvalnost upućujemo i zaposlenima JP Komunalno Tivat i JP Zelenilo iz Tivta, na pruženoj podršci tokom priprema i realizacije naše akcije.

U nastavku možete uživati u fotografijama 😊

 

 

 

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}