"Ljubav je kad daš krv!"

U duhu humanosti i solidarnosti, naši heroji su ponovo ogrnuli crvene plaštove! 20 zaposlenih Sava osiguranja i Sava Car-a se odazvalo pozivu Društva da dobrovoljno daju krv. Ovaj plemenit gest svaki put ojača našu povezanost unutar kolektiva i posvećenost vrijednostima koje njegujemo.

Akciju smo realizovali pod okriljem Inicijative SRCE ZA SVIJET, uoči Svjetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi. I ovoga puta smo podsjetili na važnost altruizma i nesebičnog davanja. Učešćem u ovoj akciji, naši zaposleni su pokazali svoju snagu i predanost pomaganju drugima u najvažnijim trenucima života.

Svaki darovani mililitar krvi predstavlja čin bez premca, jer je to dar života koji može spasiti nečiji život. Ovo iskustvo nas podsjeća da je svaki pojedinac u našoj kompaniji neizmjerno važan i da zajedno možemo postići izvanredne stvari. Najljepše zahvaljujemo svakom od naših zaposlenih koji su doprinijeli da i ova akcija bude uspješna. Njihova hrabrost i velikodušnost inspirišu sve nas da budemo bolji i da učestvujemo u humanitarnim akcijama koje mijenjaju svijet na bolje.

Inicijativa SRCE ZA SVIJET obuhvata razne humanitarne aktivnosti koje organizuju timovi u okviru svake članice Osiguravajuće grupe Sava. Ponosni smo što smo dio ovako važne inicijative.

Još jednom zahvaljujemo svim koleginicama i kolegama koje su učestvovale u akciji dobrovoljnog davanja krvi. Nastavljamo dalje s istom energijom i posvećenošću, spremni da pružimo pomoć onima kojima je najpotrebnija.

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}