Sava osiguranje podržalo organizaciju prvog turnira "MINIBASKET PODGORICA 2024."

Sava osiguranje je sa velikim zadovoljstvom podržalo organizaciju prvog turnira pod nazivom “Minibasket Podgorica 2024.”. Ovaj turnir, koji je održan u Podgorici od 26. do 29. juna, bio je namijenjen najmlađim košarkašima.

Na turniru je učestvovalo 16 ekipa, 12 najboljih crnogorskih i četiri ekipe iz inostranstva – Baskonia, Crvena Zvezda, Fortitudo iz Bolonje i Pielle Matera. Riječ je o turniru koji je mnogo više od igre, to je proslava mladosti, sportskog duha i zajedništva. 48 utakmica odigralo se na četiri terena širom Podgorice, a mladi talenti su pokazali svoje vještine i stekli nova prijateljstva.

Turnir je otpočeo 26. juna zvaničnom šetnjom svih 16 ekipa mladih sportista kroz glavne ulice Podgorice, nakon čega je upriličen nastup folklornih društava.

Turnir je otvoren duelom između KK “Morača” i KK Pielle Matera iz Italije, a sve četiri večeri manifestacije bile su obilježene kulturnim programom, muzikom i sjajnom atmosferom.

Sava osiguranje sa zadovoljstvom podržava sportske manifestacije koje naročito među djecom promovišu zdrave stilove života i omogućavaju jedan novi nivo edukacije i profesionalnog razvoja kakav imaju mnoga djeca širom Evrope.

Pobjednici ove uzbudljive sportske manifestacije bila je ekipa košarkaškog kluba “Baskonia”, srebro je osvojila KK “Budućnost”,  a treće mjesto ekipa “BKM Podgorica”.

U nastavku uživajte u fotografijama!

 

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}