Osiguranje koje čuva ono najvrijednije

    • Jeste li već osigurali svoje najmlađe, školarce, učenike i studente?

    • Osiguranje od nezgode predstavlja minimalno ulaganje koje pomaže ublažavanje posljedica nezgoda u životima djece i mladih.

    • Osiguranje učenika i studenata od posljedica nezgode može se jednostavno i sigurno ugovoriti ONLINE na webshopu Sava osiguranja.

Jeste li već osigurali svoje najmlađe, školarce, učenike i studente? Osiguranje od nezgode već uobičajeno se smatra važnim pratiocem djece i mladih za vrijeme vrtića, osnovne i srednje škole, ali i fakulteta.

Biti dijete i biti mlad znači biti zaigran, skakati, igrati se i trčati. Brojne aktivnosti su od esencijalne važnosti za djetinjstvo i za upoznavanje svijeta oko sebe. Djetinjstvo obilježavaju i skakanje, penjanje, trčanje, istraživanje okoline, izleti… Sve to predstavlja uzbudljivo iskustvo za djecu, a stručnjaci su saglasni da je takva vrsta rizika ključna komponenta zdravog djetinjstva. Ipak, takve aktivnosti, nažalost,  mogu da donesu i veći rizik od brojnih povreda.

Upravo zbog navedenog popularno je osiguranje od nezgode za učenike i studente. Osim toga, osiguranje od nezgode vrlo je pristupačno, sa cijenama od pet do petnaest eura za godišnje osiguranje.

 

Neka školsko doba stvarno bude najljepše

U ponudi za osiguranje učenika i studenata od posljedica nezgode imamo sedam opcija, dok je za osiguranje djece u vrtićima i osnovnim školama moguće odabrati jednu od pet opcija i platiti premiju od pet do petnaest eura.   

Ugovorite osiguranje od nezgode online: jednostavno i sigurno

Osiguranje od nezgode predstavlja minimalno ulaganje koje pomaže pri ublažavanju posljedica nezgoda u životima djece, školaraca i studenata. Osiguranje važi 24 sata, bez obzira da li se osiguranik nalazi u obrazovnoj ustanovi, kod kuće, u šetnji, na izletu… Procedura online kupovine osiguranja je vrlo jednostavna, bezbjedna i brza.

Osiguranje učenika i studenata od posljedica nezgode može se jednostavno i sigurno ugovoriti online na webshopu Sava osiguranja.

Osiguranje je moguće ugovoriti kao individualno ili kao grupno, na period od godinu dana. Unesite potrebne podatke i izračunajte cijenu osiguranja za Vaše najdraže...


Ugovorite osiguranje online 

 

Neka vaši najmiliji krenu osigurani u novu školsku godinu!

Tu smo za Vas ukoliko imate dodatnih pitanja o ovoj vrsti osiguranja ili Vam je potrebna pomoć prilikom online ugovaranja osiguranja. Za dodatne informacije i ponude možete kontaktirati neku od naših poslovnica

Naš Kontakt centar je dostupan za sva pitanja i preporuke radnim danima od 8 do 16 časova:

📧 info@sava.co.me ,

☎ +382 (0) 20 234 008.

 

Takođe, u istim terminima nas možete kontaktirati putem chat-a čiji prozorčić se nalazi u donjem desnom uglu na svakoj stranici našeg sajta.

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE

 

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}