Zašto Vam je potrebno osiguranje pomoći na putu?

  • Sigurni smo da brinete o Vašem automobilu i da ga redovno održavate.

  • Obezbijedite brzu i efikasnu asistenciju, u bilo koje doba dana ili noći, širom Crne Gore i Evrope.

  • Nikad sami na putu.

Automobil koristite za prevoz do posla, prodavnice, kao prevozno sredstvo koje vam pomaže da brže završite razne dnevne obaveze, nerijetko i za stvaranje lijepih uspomena - za porodična putovanja. Činjenica je da u automobilu provodite puno vremena, sami ili sa porodicom. 

Obzirom na to da nam ljeto već kuca na vrata, podsjetite se kako da pripremite automobil za vožnju u ljetnjim uslovima: Priprema vozila za ljeto.

Sigurni smo da brinete o Vašem automobilu i da ga redovno održavate.

Znamo da troškovi održavanja auta nisu zanemarljivi – zbog toga želimo da vam detaljnije objasnimo koliko je značajno da imate polisu osiguranja pomoći na putu, za svega nekoliko eura godišnje.

Gdje god da krenete, svjesni ste da postoji mogućnost da Vaš automobil stane – jednostavno prestane da radi. Ugovaranjem osiguranja pomoći na putu možete da osigurate pomoć u slučaju nezgode i u slučaju kvara.

 

Nikad sami na putu - Sava osiguranje

 

NIKAD SAMI NA PUTU 

Dozvolite da Vam obezbijedimo pomoć, u slučaju nezgode ili kvara Vašeg vozila. Naša asistentska kuća će Vam pružiti neophodne informacije o najbližem auto servisu, benzinskoj pumpi, mjestu prenoćišta, autobuskoj i željezničkoj stanici ili aerodromu. Za Vas ćemo obezbijediti pokriće troškova dolaska i organizovati dolazak izvođača popravke na Vašem vozilu – ako se vozilo može popraviti u roku od 60 minuta. U slučaju da Vaše osigurano vozilo nije u voznom stanju, pokrićemo troškove vuče (šlepanja) do najbližeg servisa koje može osposobiti vozilo za dalju vožnju.

Osiguranje pomoći na putu obezbjeđuje brzu i efikasnu asistenciju, u bilo koje doba dana ili noći, ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti koje mogu da utiču na vozače i vozila na putevima širom Crne Gore i Evrope.

Pomoć na putu možete ugovoriti kao posebnu vrstu osiguranja, ali kao dodatak uz kasko ili osiguranje od autoodgovornosti.

Polisa osiguranja pomoći na putu važi godinu dana, odnosno od dana zaključenja osiguranja do isteka polise kasko ili osiguranja od autoodgovornosti. Tokom tog perioda imate pokrivena tri osigurana slučaja, a pomoć je dostupna 24 sata na dan.

U slučaju mehaničkog ili električnog kvara na vozilu, saobraćajne nezgode ili neke druge nezgode zbog koje osigurano vozilo nije u voznom stanju - dovoljno je da pozovete Call centar na broj telefona +382 (0) 20 40 30 10 i da pratite instrukcije operatera. Adekvatna pomoć će Vam biti pružena u najkraćem mogućem roku.

Pomoć na putu obezbjeđujemo u saradnji sa dugogodišnjim partnerom - asistentskom kompanijom April Assistance.

Osiguranje pomoći na putu možete ugovoriti u poslovnicama Sava osiguranja ili u prostorijama tehničkih pregleda Sava Car.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja o ovoj vrsti osiguranja ili Vam je potrebna ponuda možete kontaktirati neku od naših poslovnih jedinica.  

Naš Kontakt centar je dostupan za sva pitanja i preporuke radnim danima od 8 do 16 časova:

📧 info@sava.co.me ,

☎ +382 (0) 20 234 008.

 

Takođe, u istim terminima nas možete kontaktirati putem chat-a čiji prozorčić se nalazi u donjem desnom uglu na svakoj stranici našeg sajta.

 

 

NIKAD SAMI – SAVA OSIGURANJE

 

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}