Informativni obračun troškova registracije i online rezervacija termina na Sava Car tehničkim pregledima 

  • Online obračun troškova registracije vozila
  • Online zakazivanje tehničkog pregleda 
  • Dopunska pokrića osiguranja

Poštovani, zahvaljujemo Vam na povjerenju. Putem Sava Car e-servisa možete dobiti preciznu informaciju o ukupnim troškovima za registraciju Vašeg vozila, a takođe i zakazati tehnički pregled u željenom terminu.

Uz polisu osiguranja od autoodgovornosti Sava osiguranje Vam omogućava dodatno ugovaranje sljedećih dopunskih pokrića: 

  • osiguranje od posljedica nesrećnog slučaja - osiguranje vozača i putnika u vozilu u slučaju smrti zbog nezgode ili trajnog invaliditeta.
  • osiguranje gubitka stečenog bonusa - dopunsko osiguranje moguće je ugovoriti uz polisu osiguranja vozila kao doplatak na premiju AO ukoliko se trenutno nalazite u premijskom razredu 4 ili nižem. Stečeni  bonus je zaštićen ukoliko je tokom osiguravajuće godine nastala jedna šteta koja za posljedicu ima gubitak stečenog bonusa.
  • pomoć na putu – u okviru ovog osiguranja, uz asistenciju Asistentske kompanije, obezbjeđujemo Vam pomoć 24h svakog dana u godini na teritoriji Evrope i pokriće troškova u skladu sa ugovorenim obimom pokrića, u slučaju da se nađete u nevolji usljed kvara ili oštećenja vozila.
  • pravna zaštita – u okviru ovog osiguranja obezbjeđujemo Vam pokriće troškova zastupanja u krivičnim i prekršajnim postupcima koji se vode protiv osiguranika povodom nastale saobraćajne nezgode, kao i troškova ostvarivanja građanskopravnih odštetnih zahtjeva na osnovu šteta nastalih usljed saobraćajne nezgode.
  • osiguranje vozača za štetu zbog tjelesnih povreda - AO+: dopunsko pokriće kojim osiguravač nadoknađuje štetu zbog tjelesnih povreda koje je u saobraćajnoj nezgodi tokom vožnje pretrpio ovlašćeni vozač vozila navedenog u polisi osiguranja.
Podaci koje unesete u predviđena polja biće upotrijebljeni od strane Sava osiguranja za sačinjavanje i dostavljanje ponude za registraciju vozila sa svim potrebnim obavještenjima o najlakšem načinu i mjestu izvršenja usluge tehničkog pregleda vozila.
--https://dnevnik.sava.co.me/zakazi.php--

 

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}