Osiguranje pomoći na putu

Obezbijedite pomoć na putu i pokriće troškova u slučaju da se nađete u nevolji usljed kvara ili oštećenja vozila. Pomoć je zagarantovana 24 časa na dan.

Ovu vrstu osiguranja možete smatrati pouzdanim saputnikom u vožnji. Osiguranje pomoći na putu Vam pruža brz pristup stručnim licima koja su tu da Vam pomognu u rješavanju problema.

Vaša sigurnost je prioritet i to je ono što osiguranje pomoći na putu čini tako važnim dijelom Vašeg putovanja, koje bi trebalo da bude komforno i bez stresa.

ŠTA OBUHVATA OSIGURANJE POMOĆI NA PUTU?

Kupovinom polise osiguranja pomoći na putu obezbijedite:

  • Servisne informacije, 24 časa na dan - asistentska kompanija April assistance će Vam pružiti potrebne informacije o najbližem auto servisu, benzinskoj stanici, mjestu prenoćišta, autobuskoj i željezničkoj stanici ili aerodromu.
  • Pokriće troškova popravke u slučaju manjeg kvara - obuhvata troškove dolaska izviđača popravke na mjesto događaja i troškove rada na osiguranom vozilu, ako se vozilo može popraviti na licu mjesta u roku od 60 minuta.
  • Pokriće troškova vuče (šlepanja) osiguranog vozila do najbližeg servisa koji može da osposobi vozilo za dalju vožnju – osiguravač je u obavezi da nadoknadi troškove vuče (šlepanja) osiguranog vozila ako vozilo nije u voznom stanju.
Sve navedene usluge je moguće iskoristiti na području Evrope.

ZA KOJA VOZILA MOŽETE UGOVORITI OSIGURANJE POMOĆI NA PUTU?

Vozila koja mogu biti osigurana moraju biti registrovana u Crnoj Gori, imati polisu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko polisu izdatu od strane Sava osiguranja. Takođe, moraju služiti za prevoz ljudi ili stvari i ne smiju prelaziti težinu od 3,5 tone.

ŠTA U SLUČAJU KVARA ILI OŠTEĆENJA VOZILA?

U slučaju kvara ili oštećenja vozila, neophodno je da pozovete naš Call centar na broj: +382 20 40 30 10 i slijedite instrukcije operatera. Kako biste ostvarili svoja prava po ovoj vrsti osiguranja neophodno je da se, u slučaju nastanka osiguranog slučaja, pridržavate uputstava asistentske kompanije.

Zamislite samo koliko je oslobađajuće znati da ste zaštićeni u slučaju nepredviđenih okolnosti tokom putovanja. Sa osiguranjem pomoći na putu možete voziti sa sigurnošću, znajući da ste u dobrim rukama u slučaju bilo kakvog iznenadnog problema.

PONUDA

U ponudi imamo dvije opcije osiguranja pomoći na putu:

OPCIJA 1

Usluga Limit pokrića (u EUR) po štetnom događaju
Popravka u slučaju manjeg kvara 80 € 100 €
Vuča (šlepanje) 80 € 100 €
Godišnja premija sa porezom od 9 odsto (u EUR) 5 € 6 €

 

OPCIJA 2

Usluga Limit pokrića (u EUR) po štetnom događaju
Vuča (šlepanje) 80 € 100 €
Godišnja premija sa porezom od 9 odsto (u EUR) 4 € 4.5 €

 

Osiguranje pomoći na putu omogućava pokriće troškova popravke u slučaju kvara osiguranog vozila i/ili vuče (šlepanja), za vrijeme trajanja osiguranja, do ukupnog limita od 300 € (tri štetna događaja do 100 €).

 

Naš Kontakt centar je dostupan za sva pitanja i preporuke radnim danima od 8 do 16 časova:

info@sava.co.me

+382 20 40 30 20

Takođe, u istim terminima nas možete kontaktirati putem chat-a čiji prozorčić se nalazi u donjem desnom uglu na svakoj stranici našeg sajta.

 

 

× Ocijenite stranice

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}